![]() |
Anladim Şarkı Sözü Uğur Aydın - Anladim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anladim Şarkı Sözü Uğur Aydın - AnladimAnladim Şarkı Sözü Uğur Aydın - Anladim Anladim sen benim askimsin Basimin taci hem sancimsin Yalvarsam duamda sen varsin Seni kendime yazdim Aglasam gozyasim senden Ne aci kederler var bende Bir isim carpar hem icimde Adini kalbime kazdim Sen benim herseyimsin bebegim Bu omrum sana feda olsun cicegim Gonlumun sultani sectim seni guzelim Seninle herseye giderim Canini ver desen gozumu kirpmadan veririm Kalbimin icinde bir isim kazilmis adeta o bicim Daglari senin icin deviririm Askimiz icin nekadar engel varsa asar gecerim Tekrar kollarina girerim O guzel gozlerine bakip yureginden gelen sesi dinlerim Sensizlik benim icin olmektir bilirmisin Soyle bilirmisin bilirmisin Anladim sen benim askimsin Basimin taci hem sancimsin Yalvarsam duamda sen varsin Seni kendime yazdim Aglasam gozyasim senden Ne aci kederler var bende Bir isim carpar hem icimde Adini kalbime kazdim Bilirmisin guzelim Sadece senin kollarinda olmek isterim Su olsam sensiz akamamki Bu vakitten sonra sensizlige alisamamki Anladim artik sen basimin tacisin Bilki ayriligin bana en buyuk ceza Senden baska yoktur derdime deva Duy iste haykiriyorum daglara Sana olan askimi hafife alma Bakarsin birgun kiyarim canima Kalbimde senin adin Aklimda senin hayalin Gozlerimde senin resmin Seni basimin taci secmistim Sana sevdali bu gonlum Sana bagli artik butun omrum Anladim sen benim askimsin Basimin taci hem sancimsin Yalvarsam duamda sen varsin Seni kendime yazdim Askimsin sen benim Sevdamsin sen benim Herseyimsin benim Seni kendime yazdim |
![]() |
![]() |
|