Buna İnan Şarkı Sözü Uğur Aydın - Buna İnan |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Buna İnan Şarkı Sözü Uğur Aydın - Buna İnanBuna Inan Şarkı Sözü Uğur Aydın - Buna Inan kalbimin icinde yuregimin derininde seviyorum seni delice ahhhh alyazmalim karasevdam sensin benim dunyam seviyorum seni inan seviyorum seni inan bebegim bu kalbim sadece senin icin atar cicegim gelip kollarina sarsan beni be guzelim sana verdim onca deger kalbimin icinden gelen onca sevgi dolu sozler bunlarin hepsi bosuna gitmesinler buna inan gulum, sensiz hayat sanki bir zulum gurur yaptik sectik ikimizde huzunu kokluyorum bir gulu vermiyor eski kokusunu okadarda sevmistim senin huyunu suyunu kokunu mokunu aklima geldikce hatiralar yuregim gunlerce kan aglar kalbimin ici yanar cunku halen sana tapar gozlerim durmadan damla damla akar bu kalp hep senin icin atar sen olmadiktan sonra bu kalp ne ise yarar vur cek gitsin butun hatiralar neyleyim yasamayi sen yoksan yanimda buna inan be gulum inan bu kalp yapamaz sensiz kalbimin icinde yuregimin derininde seviyorum seni delice ahhhh alyazmalim karasevdam sensin benim dunyam seviyorum seni inan seviyorum seni delice guzelim bu kalbim hergun sana hasret bunu bilesin sensizlik zormus bunu bilemedim buna inan sana cok hasretim sen yokken bu can nasil yasar bunu tahmin edemedim engelleri asip sana gelemedim su yanan yuregimi gosteremedim senin icin atar bu kalbim bunu bilmeni isterim belki bana inanip tekrar seversin yeniden bir sayfa acip devam edersin buna inan karasevdalim masum yuzlum, benim tek gulum omur boyu beklerim seni bir umitle kalbimin en derin yerinde saklidir sana olan buyuk sevdam sana olan buyuk sevdam kalbimin en derin yerinde saklidir sakli kalbimin icinde yuregimin derininde seni seviyorum birtanem delice ahhh ahhh sen alyazmalim sen karasevdam sensin benim dunyam seni seviyorum buna inan buna inan |
|