![]() |
Tspc (Ft. Azat) Şarkı Sözü Yasin - Tspc (Ft. Azat) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tspc (Ft. Azat) Şarkı Sözü Yasin - Tspc (Ft. Azat)Tspc (Ft ![]() ![]() Tspc yasin 1 ![]() takdım kafa bandımı yaktım mumu, salladım kolu woww benim paralarım bu mu? mantar geçen geceye malibu sosu orospunun yolu paranın kokusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bayan haber spikeri: başkent ankara bu gün bir soygun olayıyla sarsıldı, tspc bankasinin çankaya şubesi bu sabah saat üc bucuk sularinda kimliği belirsiz 2 kişi tarafından soyuldu, ekranda robot resimlerini gördüğünüz bu 2 amına kodugumun bebesinin bankada tek bir kuruş bile bırakmadığı ortaya çıktı, haberleri ilgili görüntülerimizi bu siktiğimin ekranına sizlere sunuyoruz, ne haliniz varsa görün, topunuzun amına koyayım ![]() ![]() yasin in 2 ![]() gözündeki perdeyi çek atta, gördün mü hayatında bu kadar parayı bir anda yan yana, gerek var mı saymana saydırmaya 3e 5 kala leşe akbaba çağır, keşe 1000 lira bayıl sese kulak ver ayıl hır çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() azat verse ![]() sus artık vur onu öldür köpeği, kus artık namluya dökülen sözleri ![]() ![]() ![]() hadi bakalım ![]() kulakları tavana asalım kurşunları testise takalım resmini duvara asalım aslını ağaca kıçına kanca takalım, 1 fıçı birasına varım elimdeki harbi sarım iki yarım biri sana biri bana, hadi takılalım ![]() ![]() yasin verse 3 çıkartacaksın nerden ? sözleriniz alt alta benden, mermiyi siz bulun silahınız benden, siparişi verdik yola çıktı zemzem, aynen düşündüğün gibi gelişecek derken bir anda değişecek bünyen, nerde sana takdığım künyen ? koy götüne en az 2 boy geride zaten kalıbı hazır karla kaplı lakabına karşı alev silahı taşır, sen vurduğun topu trübüne aşır bunu duyunca sus ve elini havada tut ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|