Ur Escalade Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Ur Escalade |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ur Escalade Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Ur EscaladeUr Escalade Şarkı Sözü ULAŞ - Ur Escalade �_Yo! Give me the phuckin� money man, I�m gonna get phuckin� new muaphuckin� Escalade� _WHAT? WHAT? WHAT? WHAT? _�Every phuckin� people made me the king Yeah, you know I�m sayin� I mean, I mean� Bastır! _�What? What did you say man? Where are you phuckin� from?� Turkey! _�What?� _WHERE? _�Turkey? You Arabian?� Damn Nigga! _�This track is like a phuckin� crack I�m talkin� about now, bitchez azz So, my huge cock is famous trend� Damn Nigga, Ur Escalade is awsome! Seninle takılı kaldı kulağımda şu Rap, Aslında her track wake, bana �nedensiz af� gerek, Neme lazım sandığın şey değil aslında Türkçe Rap Benim de, var yanımda kal ve Rap yıkarsa bir duvar Aradı bulamadı? ULAŞ�da kim ki tanımadı? Susarsa elbet kanamalı, dudaklarında para malı Alınma sende kabadayı, SperMan döverse hepinizi, Siperde soluksuz keser mi sesinizi? Susar mısın bayan? Sende kalsın aşkın Rüyamda Jena Jemson�ın kalçalarını tokatladım Karnında kıl var kadın, dokunma �Öaağğk� kusucam, Yatakta konuşucam tabi, yeter kokundan boğulucam �_I�VE MY OWN ESCALADE, I MEAN; MY SONG BEST IN EVERY PHUCKIN� MIXTAPE!� SO PHUCKED UP NIGGA, LIVIN� IN TURKEY I AIN�T EARN MONEY, MY POCKET IS EMPTY DAMN! Hizada bekleyin, emekleyin, Durun bebek miyim? Dumur emekliyim! Bu kez de kelam etmeyin ULAŞ susar mısın? Havyar yedin kusar mısın? O Rap yaparsa kalmasın, burda tek bi� canlı Bana bi� bak len, Bianchi�m 18 vites, Tamam, yok Escalade�m ve Rap�im nette beleş Paramı ver len, Bu sahneden iner mi sandın? Yanına gelmem, Vizem de yok tatildeyim �I ımmm, Pardon, ilk sahnemde koyun kesilmiş kamyonun arkasında kasetten çalan techno beat üzerine Rap söyledim ve hiç biriniz yoktunuz!� �_ WHAT? WHAT?� �Ve sen eleştir, forumda çek çekiştir, Yorulma ver veriştir, ULAŞ�sa somut iştir Dedem demişti, kokarsa pistir insan, Çamurdan izdir takma ve ben garip bir tiptim! Capish? �_I�VE MY OWN ESCALADE, I MEAN; MY SONG BEST IN EVERY PHUCKIN� MIXTAPE!� SO PHUCKED UP NIGGA, LIVIN� IN TURKEY I AIN�T EARN MONEY, MY POCKET IS EMPTY DAMN! �_God damn, give me the phuckin� map man, I can�t find the muaphuckin� country, I can�t find it! Damn muaphucka� Where is it? Phuck, phuck! Give me the muaphuckin� key� �_I�VE MY OWN ESCALADE, I MEAN; MY SONG BEST IN EVERY PHUCKIN� MIXTAPE!� SO PHUCKED UP NIGGA, LIVIN� IN TURKEY I AIN�T EARN MONEY, MY POCKET IS EMPTY DAMN! �_Shit, anyway muaphucka� Give me the Escalade key�� |
|