![]() |
Yolu Bulmam Lazım Şarkı Sözü Vale - Yolu Bulmam Lazım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yolu Bulmam Lazım Şarkı Sözü Vale - Yolu Bulmam LazımYolu Bulmam Lazım Şarkı Sözü Vale - Yolu Bulmam Lazım Vale Verse Yetmedi kendimi derdimi ekledi Bendimi yazdım, sildim olmadı ![]() Tutmadı eller , tutamadı malum Kurşun uygun bir yer bulmadı ![]() Ben yazdım, yaz gündoğdum gözlerimde izler üstüne düşerim ![]() Sen yağmur tanesi narinsin bir yol göster ilham meleğim ![]() Buğulu bu yollar sensiz adımı aynam yüzsüz küfre bulaşmış ![]() Odamda yanmış-sönmüş mumlar senden sonra şer'le dolaşmış ![]() Piyangolaşmış kalpler denizi ![]() ![]() ![]() ![]() Yolu dünden bulmaN lazım ![]() ![]() Sıkan bu dünya Uzun bi tarla, kenarlarında hasımlarım var ![]() Çetin de dursam geniş omuzlu etrafımda sınırlarım dar ![]() Kalemlerim var ,her bi sayfası Rab'tan yazılı bi günlüğüm var ![]() Şerden üstüme yönlendirilen kapkara halde ah şu bulutlar ![]() Kaidelerden pay çıkarabilen tilki huylu insancıklar ![]() Sınırlarından üste çıkarsan kırılabilir bu parmaklıklar ![]() Nakarat Ben çek hediyesi kışıma zarardır ![]() Sen çek eli kolu düşene zarardır ![]() O bir tek yolu seçmen lazım , düşmekte bi şeytan tarzı ![]() Yolu bulmam lazım, Benim bulmam lazım ![]() ![]() ![]() (Yolu bulmam lazım,bulmam lazım ![]() ![]() ![]() Local Verse Kaderimi yazdım, yazdım hakim ![]() Mezarımı kazdım ben yine sakin ![]() Dostumu bulamadım düşmana sahibim ![]() Has acı dostlara ben yine talibim ![]() Benim bu yerden çıkmam lazım Kurtarım beni yolu bulmam lazım ![]() Senin şu benden çıkman lazm ![]() ![]() Oku yavaşça kimde zarar ![]() ![]() Sabret sabaha az kaldı bu çocuk şafak sayar ![]() Derdime derman olabileceksen, Beni seveceksen gel, Gel ![]() Zalimin zulmü nereye kadarsa Allahım vardı ben şahidim ![]() Halime baktım yangınım söndüm, Her mısramda beynim öldü ![]() Aslına bakarsan halim dumanlı kavgam oldu 4 duvarla ![]() Beni bana sordun, anlatayım ; ders sorarsan kitabını yazarım ![]() Kavgalıyım geçmişimle unuttular yere düşünce ![]() Alın yazımmış anladım Yaram derin bende saklı ![]() Çırpındıkça batar oldum , Çamura bulandım ![]() ![]() ![]() Nakarat Ben çek hediyesi kışıma zarardır ![]() Sen çek eli kolu düşene zarardır ![]() O bir tek yolu seçmem lazım , düşmekte bi şeytan tarzı ![]() Yolu bulmam lazım, Benim bulmam lazım ![]() ![]() ![]() (Yolu bulmam lazım,bulmam lazım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|