![]() |
Yeni Yıl Esprileri =D |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Yeni Yıl Esprileri =D+Abi seneye görüşürüz - olum bayramdan sonra okullar açılıyo ne senesi °°°°° +abi bayramda sonra 2008 olcak biz 2007 altdayız - def ol +Len ali 1 lira versene - al ama 1 yıl içinde ödemezsen faiziyle isterim bir hafta sonra ![]() ![]() + abi al 1 liranı -faizi nerde bunun + ne faizi ben senden barayı alalı 5 gün oldu - gün bişi ifade etmez parayı aldığında yıl neydi? +2007 -şimdi ne? +2008 harbiden bir yıl geçmiş lan + yaaa +Abi naber özlemişim valla görüşmeyeli - noluyo lan dün görüştük olum + olur mu abi en son 2007 de gçrüştük uzamışın görüşmeyeli - harbi lan 2008 deyiz demi biz bende özlemişim valla napaıyon kardeşim iyisin demi? + iyiyim abi ne zamandır görüşmüyoz bi yemek ısmarlarsın demi kardeşine - ayıp ettin koçum ![]() - uff amma uyumuşum haa herkes nerde burası neresi sende kimsin + hayatım benim tanımadın mı karın - ne karım mı ben ne zamandıruyuyom tarih ne? + 1 ocak 2008 - ben 2007 da uyumuştum bir yıldır uyuyom mu şimcik eski karıma noldu peki seninle ne zaman evlendik + haşmet sapıtma benim karın yeni yıla estetik yaptırarak girdim yaa - doğru lan ben de bir yıldır uyuyom sanıyom __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : YEni yIL ESPİRileri =D |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : YEni yIL ESPİRileri =D:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
börteçine61
|
![]() Cevap : YEni yIL ESPİRileri =Dbirincisi çok bilindik ama diğerleri çok komikti zuhahahahahahahahahahahahahaha:sm_biggrin::sm_bigg rin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggri n::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: :sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::s m_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
efobedo
|
![]() Cevap : YEni yIL ESPİRileri =D+Abi naber özlemişim valla görüşmeyeli - noluyo lan dün görüştük olum + olur mu abi en son 2007 de gçrüştük uzamışın görüşmeyeli - harbi lan 2008 deyiz demi biz bende özlemişim valla napaıyon kardeşim iyisin demi? + iyiyim abi ne zamandır görüşmüyoz bi yemek ısmarlarsın demi kardeşine - ayıp ettin koçum ![]() bedavacı:sm_biggrin:
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : YEni yIL ESPİRileri =D:D:D puha ellerine ve emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yeni Yıl Esprileri =D |
![]() |
![]() |
#6 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Yeni Yıl Esprileri =DBak BAk benm de geldi pi tane aklıma Tarih:1 Ocak 2008 -Merih kalk cezalısın +Hocam ![]() ![]() -İtiraz istemem +Hocam ya şurada 3000 e 92 kala yapığınıza bakın yaa ![]() -?$#%£"é*/+%&-* [cem yılmaz Milenyum ] puha |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yeni Yıl Esprileri =D |
![]() |
![]() |
#7 |
tatia27
|
![]() Cevap : Yeni Yıl Esprileri =Dpuhahaha çok güzeldi emegine saglık
|