![]() |
Yinede Geldim Şarkı Sözü Tankurt - Yinede Geldim (Ft. Rakben) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yinede Geldim Şarkı Sözü Tankurt - Yinede Geldim (Ft. Rakben)Yinede Geldim Şarkı Sözü Tankurt - Yinede Geldim (Ft ![]() tüm dünya dönüp üstüme gelse bu son rüyam seni üzemem meleğim sen benim herşeyim geri gel lütfen sen benim istediğim son dileğim ışık oldun bak sönmüş hayatıma umut oldun sen yalancı aşklara inat olsun yine seni sevdim ben yemin olsun yine seni sevicem ben soğuk bi gün yine havada bulut var gözlerin aklıma geldi unutmam ben seni deli gibi sevmiştim ama bırak desende inan bırakmam herşeyden vazgeçtim ben yine herkez der sana noluyo böyle 1 dakka geçmez sensiz burda senin için aşkım bu parça dinle seni düşünüyodum saat tam 11 boş bi kağıt alıp yazdım kendim satırlar anlatır aşkımı belkide hatırlatır sana aklıma geldin sensiz ben yine yarımmı kaldım ben sensiz olmam bile aşkım kapandı gözlerim aklımdasın hep geçmez günler acı bana tanrım beni bana bırakın o kalbime işler seni unutamadım o yokmu gidişler geri dönücekmisin senden bi haber dayandı gönlüm yine seni bekler sen benim kalbime kazılı bir faça sen benim en derinden acımsın sen benim uğruna öleceğim insan sen benim alınma yazılan yazısın yinede geldim ben bugüne aklımdaki sözlerden ama sensiz ben burada neyleyim bir düşünsen yokki çarem yanlız kaldım alnıma yazılan yazısın al bu canımı al rabbim ölünce bile beni hatırlasın gülmedi yüzüm hiç gözümde yaşlar tam bitmişken yeniden başlar yanımda sen omzuma yaslı başın hayalde olsan birikir yaşlar yalandı herşey tek sen gerçek yanıldım aslen bilinir çok geç yakında olsan bi umut ver bana yaram kapanmaz nolur affet yeni bir gün fakat yine üzgün ben yeri değil affet geri dön lütfen içim de bi ateş sönmedi gitti dünya benim olur ah bir gülsen bazen gülerim yalanda olsa bazen düşünüp sen oralarda hani bana dediğin o cümle varya o 2 kelime benim hep aklımda |
![]() |
![]() |
|