hocaların saçmasapan espirileri :):) |
12-31-2007 | #1 |
|
hocaların saçmasapan espirileri :):)hocam siz hangi takımı tutuyorsunuz? -ben tutmuyorum, bırakıyorumki oynasınlar çalışırsanız boğaziçi, çalışmazsanız haftaiçi kendilerini espri yapmak zorunda hisseden hocaların, fevri bir sekılde yaptığı, espri diyemeyeceğim sadece gaf olan sözleridir ders ingilizce hoca sorar "bu yazıyının türkçesini kim söyleyebilir?" ihale üstümüze kalır ve başlarız türkçesini söylemeye lanet yazının arasında "Karı gördüm" cümlesi gecer hani su bildiğniz hava durumu ile alakalı beyaz olan şey abuzittin mi? + anlamadım - zıtt çocuklar, eğer soruyu bu yolla çözerseniz çok makbule geçer, ardından ayşe geçer nıhahahahahaha - (ses yok) knu, denklem çözme ama bak ders bile istemiyor bizim denklem çzmemizi kendisi söylüyor "denklem çözme!" diye ders matematik sınıf dışarı çıkarılır öğrenciler şaşkın?? "neden çıktık ki hocam?" "x'i yalnız bırakmamız gerekiyordu" oğlum kitabın nerde senin? +evde unuttum hocam! -kendini niye unuttmadın lan! uhahahahaha! ingilizce hocasının lise-3 öğrencilerine yaptığı muhteşem espri; - "it is a dog ne demek bu; it bir köpektir mantıklı it is a cat, işte bu mantıksız it nasıl kedi olur arkadaşlar" bu espriden sonra zaten öss aşkına rapor alacak arkadaşlar rapor işlemlerini hızlandırdılar aldıkları 20 günlük raporun ilk birkaç gününü sınava çalışmak yerine, depresyondan çıkmaya ayırdılar iki dersimize de giren ve program nedir tanımayan hocamıza: +hocam ne defterini açıyoruz ? -bakkal defteri zuhahahahah (kimsenin gülmediğini görünce fade out azalır ses) tamam hadi bakalım bu kadar güldüğümüz yeter şimdi derse geçelim :img-tomato::img-tomato::56:58:sm_wink: |
Cevap : hocaların saçmasapan espirileri :):) |
01-01-2008 | #2 |
dark_defender
|
Cevap : hocaların saçmasapan espirileri :):)-ben tutmuyorum, bırakıyorumki oynasınlar süpermiş bunlar 25
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz |
Cevap : hocaların saçmasapan espirileri :):) |
01-03-2008 | #3 |
yavuzsultanbugra
|
Cevap : hocaların saçmasapan espirileri :):)gerçekten mükemmel olmuş paylaşım için saol
01-14-2008 | #4 |
*KeDi KeSeN*
|
aman tanrım bu da ne zuhupuhumuhuhaahah ya gülmekten öldüm ha bu arada o "x" i yalnız bırakma davasını Dersane de yapajam :D:D:D:D zhzuhauzhauzhuahzau :D emeğine ve eellerine sağlık arkadasım :d |
|