|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
işılak, resmi, sözü, uğur, yokluğumun, şarkı |
![]() |
Yokluğumun Resmi Şarkı Sözü Uğur İşılak - Yokluğumun Resmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yokluğumun Resmi Şarkı Sözü Uğur İşılak - Yokluğumun ResmiYokluğumun Resmi Şarkı Sözü Uğur Işılak - Yokluğumun Resmi Attığım her adım benden uzakta Bastığım her yerde yokmuşum meğer Çırprnırken 'ben' denilen tuzakta 'ben' bana saplanan okmuşum meğer ![]() ![]() ![]() Aklım kumsal iken, ben toz paresi Çıktıkça yükseğe alçalır oldum Düşündüm derdimin nedir çaresi Susarak konuşmak, sonunda buldum ![]() ![]() ![]() Esrarlı vuslata bir adım kala Hasretin vecdiyle, ben kement attım Deryada boğulmak ne güzel bela Battıkça kurtuldum, çıktıkça battım ![]() ![]() ![]() Görünmez cevheri buldum diyerek Körlüğü kör ettim, deli bir taşla Bilmeyi bilmeden, bildim diyerek Boşluğu doldurdum, dolu bir boşla ![]() ![]() ![]() Nasılların sebebini sorarken Sualimi cevapladım 'niçin'de Çokluğumda yokluğumu ararken Yalnız kaldım yığınların içinde ![]() ![]() ![]() Satır satır böldü beni heceler Her kırkımı, kırka yardım savuştum Boşluğumu kucakladı geceler Sessizlikte, gürültüyle boğuştum ![]() ![]() ![]() Var'da yoku, haykırırken her seda Aklım ki, aklımı başımdan aldı O'na gidiyorum, bana elveda Sonsuz olan sona, bir nefes kaldı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|