Benim Adım Şanişer Şarkı Sözü Şanışer - Benim Adım Şanişer |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim Adım Şanişer Şarkı Sözü Şanışer - Benim Adım ŞanişerBenim Adım Şanişer Şarkı Sözü Şanışer - Benim Adım Şanişer Beni bu kağıda raple karala niga canımdan al götür Kaç kanallı kaydım ayda rap kalay nizami tür Benimle gel tenim nefer dilimde mermiler Bi bendim engel engebende menzilin dibindeler Kelime kalemi karala kandırın Sayfalarca taklit olmuş abi değil inandırın Adam!!! kendi konuştu lan daha ne olması lazım Sanırım bitmesi için sadece susmalı ağzım Ben bi taklit ustasıymışım kolpadan rap yaparmışım Dilimde sahte mermiler ki boş kovan Boş konuşmadan ağzı kelime yapamayan Dinleyici sevmemiş üzgünüm Bela lan Altı senemi yedi bu rap ki sözlük oldu aşkım İnsanoğlu karalamakta usta harbi şaştım Ne kadar sevenim varsa var o kadar da düşmanım Malesef ki taklit diyen dinleyicime muhtacım ---- Şanışer çakma rap yaparmış harbiden Şehinşahdan stil çalmış kopyalamış maziden Tanışıklığı varmış yeter mi bir Allah'ın kuluda Lan bu çocuk harbiden iyi rap yapıyo demez mi demez Bu şarkıdan sonra belki beni sevmeyeceksiniz Biz ne gördüysek onu dedik kötü olduk diceksiniz Eleştirmek hakkınız ama karalamak başka bişey Gönlünüzce bok atın yükselicem görüceksiniz Bu şarkıyı yazmadan bütün yorumları okudum Hepinize teşekkür ederim okşandı gururum Ama bu taklit lafını harbiden çok içerledim Anlayamazsınız ki çok boktan durumum Kaçınız biliyo 2000 de biz Şeyhoyla kankaydık Beraber gezer tozar evlerinde rap yapardık Lütfen bu söylediklerimi yanlış anlamayın ama Ya bok atmayı bırakın yada beni rahat bırakın artık ---- İlk defa bu şarkıda flow rhyme'ı bi kenara attım Biliyorum bana küserseniz harbiden boka battım Olucağı varsa olur gerekirse bırakırım İsterseniz başkasının olur oturamadığım tahttım Siz yazın forumda getirin sonumu Tabi umrunuzda değil ki bu adamın durumu Şimdi son bi dörtlük yazıp bi kaç flow atıcam Sonra yine taklit dencek boşa gitcek çabam Bir tüfek çınar demirse kirli kalemin ağzı Ban ye sen de sen de senle gökyüzüm solardı Bazı günlerin seması kaldı bazı itlerin siması mazi Kanlı defterim kirası hislerim mirasım İste kademe kelime kadınım oldu kadiye rap yaptı Sözde bariton arası marina kıyıma yanaşıp aldattı Ben de bilirim aq piyasa hep poyrattı Gözle beni bu gözde rapimi Şehinşah mı yarattı? |
|