![]() |
Olma Sakın Şarkı Sözü Taner Olgun - Olma Sakın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olma Sakın Şarkı Sözü Taner Olgun - Olma SakınOlma Sakın Şarkı Sözü Taner Olgun - Olma Sakın Nazlı Yarim Sevde Beni Seviyorsan Seviyorsan Seviyorsan Seviyorsan Bende Seni Sevdigimi Biliyorsan Biliyorsan Biliyorsan Biliyorsan Beni Sevdalara Salma Yaşarken Canımı Alma Aşkınla Beni Öldürüp Sen Ellere Gelin Olma Beni Sevdalara Salma Yaşarken Canımı Alma Aşkınla Beni Öldürüp Sen Ellere Gelin Olma Olma Sakın OLma sakın Beni Candan Vurma Sakın Ölmeden Beni Öldürüp Sen Ellerin OLma Sakın Olma Sakın OLma sakın Beni Candan Vurma Sakın Ölmeden Beni Öldürüp Sen Ellerin OLma Sakın OLamam Ki OLmamam ki Baskasının OLamam ki Sana Candan Sevdalıyım Baska Sevgi Bulamam ki Beni Hergün Aglatarak Gülüyorsan Gülüyorsan Gülüyorsan Gülüyorsan Sende Benim Gibi Canım Ölüyorsan ölüyorsan Ölüyorsan Ölüyorsan Düşündükce Seni Her An Azab Ceker İnan bu Can Sana Gönül Vereli ßen Hayatımda Esti Tufan Düşündükce Seni Her An Azab Ceker İnan bu Can Sana Gönül Vereli ßen Hayatımda Esti Tufan Gülme Sakın Gülme Sakın Beni Mutlu Bilme Sakın Ben Muradımı Alamazsam Sen Sevdamla Ölme Sakın Gülme Sakın Gülme Sakın Beni Mutlu Bilme Sakın Ben Muradımı Alamazsam Sen Sevdamla Ölme Sakın Ölemem ki Ölemem ki Sensiz kabire Giremem ki Ne Dünyada Ne ahirette Sensiz olamam ki |
![]() |
![]() |
|