![]() |
Urfa Sana Ağlar Sonra Şarkı Sözü Tuğba Altıntop - Urfa Sana Ağlar Sonra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Urfa Sana Ağlar Sonra Şarkı Sözü Tuğba Altıntop - Urfa Sana Ağlar SonraUrfa Sana Ağlar Sonra Şarkı Sözü Tuğba Altıntop - Urfa Sana Ağlar Sonra Urfa sana ağlar sonra Kor yangınlar başlar sonra Güller bize küser sonra Bunu yapma yar Bana kıyma yar Ecelim olma yar ![]() Urfa sana ağlar sonra Kor yangınlar başlar sonra Güller bize küser sonra Bunu yapma yar Bana kıyma yar Ecelim olma yar ![]() Sende yalan söylüyorsun Olur olmaz gidiyorsun Yüreğimi yakıyorsun Bunu yapma yar Bana kıyma yar Ecelim olma yar ![]() Urfa sana ağlar sonra Kor yangınlar başlar sonra Güller bize küser sonra Bunu yapma yar Bana kıyma yar Ecelim olma yar ![]() Özümdesin sözümdesin İçimde yüreğimdesin Allah'tan tek dileğimsin Bunu yapma yar Bana kıyma yar Ecelim olma yar ![]() Urfa sana ağlar sonra Kor yangınlar başlar sonra Güller bize küser sonra Bunu yapma yar Bana kıyma yar Ecelim olma yar ![]() Urfa sana ağlar sonra Kor yangınlar başlar sonra Güller bize küser sonra Bunu yapma yar Bana kıyma yar Ecelim olma yar ![]() Urfa sana ağlar sonra kor yangınlar başlar sonra Güller bize küser sonra ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|