![]() |
Eşgalimdi Eşkiya Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Eşgalimdi Eşkiya (Ft. Albuka Alarm) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşgalimdi Eşkiya Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Eşgalimdi Eşkiya (Ft. Albuka Alarm)Eşgalimdi Eşkiya Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Eşgalimdi Eşkiya (ft ![]() (Savaş) Kadavra bahtı avlanır sonuçta hakim oldu duyduğun bu ses yanılttı satrı beatle tattı rap hep,körpe fikri izzet etti yönlerim deminde iz bıraktı is alırken sözlerimde sis bıraktı kep ![]() bağlanır devirde sundu hissi hissederki alçak tavrı koydu zikri bak,şükrederken ellerimde zanlı bulgular yarattı bilgi sövdü gözlerinde münzevi görüşse yak ![]() uçtu dostça saygılar domaldı kin küfürlü aşka,zaman dövdü ömrü her dakika kolpa kuble yaktı dilimi açtı ağzı yuttu tezimi şimdi son dakika ![]() başında çok gerildi iplerim çekildi terse vurdu keyfi kaçtı dünlerin,ve sek katıldı davetimde içki kargaşayla karşılaştı gözbebeklerimde ağlamış tanım senin ![]() NAKARAT Dynamic dimağ,saldırırdı ruh eşim tipinde toy çocukla,bilgi isteğim ödüllü bol tokatla,insanımda yok nezaket,yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi eşkıya ![]() (Laedri) Siz içlerinde kalbimin direklerinde bayrak açtınız yüreklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya,rüyama göz dayanmaz itibarı yok müdavim olmuş eller hakkı tanımamakmı sevda ![]() hakkaten bir kaygı kaymamış dilimde bence bunda kastı yok rapin,müdavimim misafirim ben akla akşam üstü bendeyim nedendi sorma bende içime hasretim ![]() arzum ellerinde bir buket temenni münferit bu laedri kimsesiz kalem kağıt kiralık istifalık hislerim var israf ettim istif istemem düzeltme dermek istesem küsermi bahçe ![]() kalmış imlalar kurrayla çekilecekse çek ve yerine koy,yoruldu ellerim beter bu son dem betermi dünden,yarın güneşten ellerin de batacak öğren ![]() |
![]() |
![]() |
|