![]() |
Beni Bul Anne Şarkı Sözü Sansar - Beni Bul Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Bul Anne Şarkı Sözü Sansar - Beni Bul AnneBeni Bul Anne Şarkı Sözü Sansar - Beni Bul Anne Etrafta çakallar,ellerde bıçaklar ![]() Duyduğuma göre yakında canını alcaklar ![]() Hayatının peşinde onlarca alçak var ![]() Senden önce aynadaki,bu canımı alcak var ![]() Bilfiil hergün içtim,deliler gibi ![]() Afilli kaldırımlar geri verdimi gençliğini? Bilmenizi isterim sildiğimi ![]() Onu,onun hakkında bildiğim herşeyi ![]() Üç seneyi yırttım,yazdığın mektubu ![]() Benim gibi ışıkların sönerse yak mumu ![]() Hiçbişeyi kalmamış adamdan korkulur ![]() Oyun son bulur ![]() Hissediyorum Saddam gibi boğazında ipi ![]() Ezmek ister arkadaşlar okullarda F tipi ![]() Beni anlamadılar Ahmet Kaya gibi ![]() O yüzden onun gibi,şişenin dibi ![]() Camlar düştü yerlere,elim elim kan içinde ![]() ![]() İki yanımda iki polis,ellerim kelepçede,beni bul,beni bul anne ![]() Herşeye eyvallah ama,sabrımın sınırı var ![]() Benim doğduğum yerde çocuklar yalın ayak ![]() Yürüdüğüm caddelerde,hanımlar salınarak ![]() Kullandığım maddelerde etkiler kafa taşak ![]() Herkez Sansar'ın peşinde Ekin kimin sikinde ![]() Bi silah almalıyım dursun diye belimde ![]() Feri yok bu gözün ama,sesim her yerde ![]() Sabahları kalktığımda açmam hiç perde ![]() Sokakta görüyorum ağlayan bi çocuk ![]() Annesiyle kaldırımda bakışları donuk ![]() Tavanlar basık,odalar boğuk ![]() Sırtında hançerler,hava çok soğuk ![]() Sokakta görüyorum ağlayan bi çocuk ![]() Ben değilim o çocuk ![]() ![]() Yolu zor,yolu dar,yolu kar ![]() O yazar,o yazar,yolu var ![]() Evimden uzaklarda geçirdim haftalar ![]() Peşimde birileri var konuşamıyorum korkudan ![]() Düşman ordudan değil ancak ordalar ![]() Bütün varlığımı elimden aldılar ![]() Evime dönemiyorum polis beni arıyor ![]() Beklenmedik zamanlarda burnum kanıyor ![]() Ne yesem kusuyorum bünyem kaldırmıyor ![]() Olsunda bitsin diyorum kimse saldırmıyor ![]() Kral mıyım soytarı mı?Çok garip konumdayım ![]() Derin devlet olurum elbet ![]() ![]() Sanki film gibi yaşadıklarım ![]() Şimdi düşmanım zamanında taşıdıklarım ![]() Motorlar çalışıyor ben onların yolcusu ![]() Çektiğimiz aynı çile, sağcısı solcusu ![]() Camlar düştü yerlere,ellerim kan içinde ![]() Düşlediğimiz evi al,sonra yan içinde! |
![]() |
![]() |
|