Yardım Et Şarkı Sözü Şanışer - Yardım Et (Ft. Bela) |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yardım Et Şarkı Sözü Şanışer - Yardım Et (Ft. Bela)Yardım Et Şarkı Sözü Şanışer - Yardım Et (ft Bela) ŞanıŞer -Verse- Kanadı kırdı rap barış ve kanLı yoLuma tek tüfek çek mezarda kaL yeLek ve can biLekte kaLdı hep beş yaşında kaLmaLıydım hiç bi derdim oLmadan büyümek abi oLmak iyi bişey değiLmiş sonradan çıktıLar ki karşıma boyumu aştı dertLerim kaçtım amma yemediLer savaşLarında terLedim hep mi özenir insan oğLu güçLü oLanın haLine bende onLar gibi bıçağı cebime koymak istedim Zordu harbi yaşamak adi sahte dostLarım peşimde dört dönüp yiyince posta ağLamak bi çare defterLer yardım etti rap demiş ki kaLbime ! bir yoL açtım gitmiş oLdu istiLâcı kafiLe buruk veda bu rapLe kitabı karaLadın ki son defa eLLerimde mendiLim akar dururdu gözLerim sayfaLar benimLe geLdi karLı pusLu yoLLarımda moLa verip çöküp semayî seyretmeyi özLedim NaKaRaT Şimdi durgunum biraz ve güL yüzünLe mutLu et anne yardım et bana öLüme kestiLer biLet tek bi suret istedim sırtım istemez kanat benden şarkı bekLeme bir satırda sen yarat BeLa -Verse- Ben çocukken hep kaçardım hep savaştım kendimLe göLge düşman o tökezLedim ve düştüm üstüne hep rivayet anLatıLdı bense şimdi efsane çekti gitti gönLüm işte anLamsız bi yaree şimdi boş bi yerdeyim ve dört bi çevrem hep karanLık arta kaLdı gözyaşım ve arda bakmaz hiç bi yüzz her meLekse dost değiL ve ağLayan beLa değiL 23 yıL oLdu gitti yaLvaran beLa değiL ! Her dakika dert oLur bu şarkım oLsun istedim beni bi savaşa çektiLer ki akLım oLdu gitmedim önüme haLıyı serdiLer ve şimdi herkes hep seferber büyüdüm anne bak benim ve bak bu oğLun hazmeder gün geLir ve ben başardım dersem yüzLer hep kara dost oLur bu kahpe işte birde taş takar bana neyse sıkmak istemem bi 23 yıL hoşçakaL tek bi bedduam oLur ama yinede mutLu kaL ! ! ! NaKaRaT Şimdi durgunum biraz ve güL yüzünLe mutLu et anne yardım et bana öLüme kestiLer biLet tek bi suret istedim sırtım istemez kanat benden şarkı bekLeme bir satırda sen yarat |
|