Bitsin Şarkı Sözü Sansar - Bitsin |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bitsin Şarkı Sözü Sansar - BitsinBitsin Şarkı Sözü Sansar - Bitsin nefes almak haram olmuş, bedense harap elımzıden dusmuyor nedense esrarla şarap umut etmek zaten bana çok uzak, dost yoluna tuzak kur ne olur benden uzak dur uzaktı hayaller gelecegı bellı olmayan yarın gbi yasam mucedelese emegın ta kendısı kım bılır yoksun artık bu dıyarlarda goruntun sadece bılınmez ruyalarda bılmez uyanık dus neymiş uyku nedir zulmetme esır oldumuz korku nedir iyilik mı gusellıkmıdır aşk mıdır yoksa tanrım bızden onu ayıran duygu nedır dun gece ağlayarak abktı gunes ay sustu bınbır ınsana renk veren bak bu rap sustu ölmus gdıyoır gökyuzune yıldzlar ulkesıne hıc gelmeseydık olaydık şu keder alemıne Sansar : bir derdim oldu her zaman bir tane vardı bir kalbim oldu aynı günde parçalandı bir zincir oldum elini kolunu bağlayandım bir insan oldum doğduğum gün ağlayandım bir askım oldu sonra bitti bir korkum oldu sonra geçti bir dostum oldu sonra gitti bir dunya vardı artık yok el tufekle bulusmustu 6 yasındaydım yolun sonunu gormustum yolun basındaydım ben besikte değil ben muslla tasındaydım sigaradan bi rduman aldım 11 yaslarındaydım ben de istedim dedim ben de istedim yine de yatağa yattığımızda kendimizdeyiz biz de sevdik elbet biz de nefret ettik kendimizle başbaşaydık hayret ettik bıtsın dıyorum bunca karanlık bıtsın bos mıdlerın duydugu bı açlık bitsim madem ki eşit geldik eşit gitmelıyız haksızlıkimiş zulummuş artık bitsin |
|