![]() |
Dışarda Kaybolmuş Şarkı Sözü Sansar - Dışarda Kaybolmuş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dışarda Kaybolmuş Şarkı Sözü Sansar - Dışarda KaybolmuşDışarda Kaybolmuş Şarkı Sözü Sansar - Dışarda Kaybolmuş Saat akşam 9 gözlerim kan çanağı herkes gelip geçer ben burda kalcam ama, o siyah kapşonlu adamlar yoldalar haa ! Hoşçakalın gözüm diyorum yoldayım haa ! Birlikteler beraber ruh hastası mc ler ![]() ![]() Ölümle yaşamı mixleyen prodüktörler ![]() Bana bi do ver prodüktörüne sordum sustu, ***** çekiştirmen önemli husustu ![]() Şu finoyu parçalicam tasmasından tutun ![]() Ben kırmasıyım doberman'la alman kurdunun, hava ayaz ve karlı buraya gelde giydir montumu kimide mazisini unuttu yuttu *****, o şerefsiz bütün gün 21 gram'ı dinlesin, lan onursuz kan kusup kaldırımı öpesin ![]() Sansar'ın adamlıktır kulağında küpesi, herkes hakettiği yerde olacaktır şüphesiz ![]() ![]() Nakarat : İki verse ün arasına sıkıştırdım nakaratı, tiky gülsün ölüsünü göreceğim hemde yakın, zaman akımına kanca takıp bana akın, çakın hapı ve silahı belinize takın ! (x2) Bu öyküyü sil baştan yazmak isterdim ![]() Ne zaman böyle olsa hep keriz geldin ![]() Lakin her şekilde gördü olanı biteni bendeniz ![]() Hayatım karanlıklarda bak ama o oda perdesiz ![]() Prenses delikanlıyız biz harbi sevgimiz, ama ne acıdır ki prensiniz değiliz ![]() ![]() belki bu diyeceğimi basite indirgeyebilirsiniz ![]() ama karanlık odalarda büyüdük sevgisiz ![]() Artık eski yağmurlar yok kar da yağmıyor, cehenneme döndü sanki dünyaya n'oluyor? İstanbul kasvetli bi o kadarda yordu beni, gece bölündü kabusla , bilhassa korku derin ![]() Bi yandan korku verip bi yandan güleceğim, bi yanda geçmişim var bi yanda geleceğim ![]() ![]() bu arada belki giderim ancak geriye döneceğim ![]() Savaşçıyım savaştayım bilsem bile öleceğim ! Nakarat : İki verse ün arasına sıkıştırdım nakaratı, tiky gülsün ölüsünü göreceğim hemde yakın, zaman akımına kanca takıp bana akın, çakın hapı ve silahı belinize takın ! (x2) Life and Death Productions ! OLYMPOS RECORDZ !!! Feel me ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|