![]() |
Duygusuz İfade Şarkı Sözü Sansar - Duygusuz İfade |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygusuz İfade Şarkı Sözü Sansar - Duygusuz İfadeDuygusuz İfade Şarkı Sözü Sansar - Duygusuz İfade Duygusuz İfade Son günümde ağlamam ben;sense kaybeden ![]() Sen huzur içinde lakin;bense derbeder ![]() Nedeni bilemedim ![]() ![]() ![]() Yanıyorum ve yanmamın sebebini kınıyorum ![]() Kınamalarda kanama yaptı yüreğimde ![]() ![]() Bir karartı ![]() ![]() Böyle olmaması lazım bu gün erken karardı ![]() Kapılar kapandı ![]() ![]() Seneyi seneye ekleyip kendimizi kandırandık ![]() Garibanımla çık yola ![]() ![]() Aşklarınsa değeri yok;duygu değeri araba ![]() Bu saatten sonra sakın gelme kapıma ![]() Şu günümden sonra;kimse almam yanıma ![]() Gözlerim açıktı baktım;önümde bir minare ![]() Etrafıma baktım;burada bir cenaze ![]() Ölen o adama baktım;o adam benim ![]() Etrafıma baktım ![]() Nerede kefenim? NAKARAT X2 Duygusuz ifadelerle bir taş olsam özlemimle ![]() Gömün beni sözlerimle,bende sizi özlerim be ![]() Duygularımı közleyin ve aleve verin benim önümde ![]() Kelimelerime dikkat et ![]() ![]() Nispet etti kısmet ![]() ![]() İhanet etti hasret ![]() ![]() Millet oldu cinnet ![]() ![]() Duygularını katlet ![]() ![]() Gülen yüzünü lütfet ![]() ![]() Yüreğin önüne kasket ![]() ![]() Bugün gözümde kasvet ![]() İnanmadığını arz et ![]() Yük ağır bi nefret ![]() Geri dönersem şayet;(şayet!)beni alırmısın? Bileklerimde gayret(gayret!)Sen tutarmısın? Kin tutmak maharet ![]() Ben bi leş ![]() Evinde bi hayalet ![]() ![]() Suratımı hayal et; anlatır mısın? Bi saniye ben anlatırken; sen susarmısın? |
![]() |
![]() |
|