![]() |
Esmeralde İçin Kambul Akımı Şarkı Sözü Sansar - Esmeralde İçin Kambul Akımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmeralde İçin Kambul Akımı Şarkı Sözü Sansar - Esmeralde İçin Kambul AkımıEsmeralde İçin Kambul Akımı Şarkı Sözü Sansar - Esmeralde İçin Kambul Akımı Sansar says (Gülümseme) ; Artık hiç kimsenin kuşu kalkmasın ve mümkünse Sultana rap yapmasın ! Abla şaşırdın sen,harbiden de şaşırdın ! Türk Rapi ilerlemişken sen yerinde kalmışın ![]() Bak CDleri sattık abla,cüzdanlar da boş değil la, artık Türkçe duyabilirsin gezerken her yeri, avuçlarım apış aramı siyahtan eksik değil ki, biz çocukken büyüktün ve biz büyüdük çocuksun ! Şimdi ayriyetten her bi' yerden mermi yiyebilirken rapçiler ![]() ![]() ![]() Yani TÜRKÇE RAPÇİLER ! ![]() ![]() Abla sana olmadı mı orda saygı öğreten ? Empire State yapısı gibiyiz yanında yükselen ![]() Brooklyn köGoogle Page Rankingüsü gibidir Fatih Sultan Mehmet artı çocuklar bizimle yatıp bizimle kalktı ![]() Biz işe el attık artı kankiler yeraltı, iş bel altı klip değil abla çoğu CD'm el altı ! Mafsal çakmak yanacak ![]() kalem karalayacak bu kara müziği ve bi bu kadar adam daha var arkada yani müzik yapacak olan ![]() ün getiren iki saçma cümle tekrarlaman önemli olan bu verseümde kaç cümle var sayman ![]() Anlamanı boşverdim, anlamını boş ver, görünce koş dersin, gelince boş ver ![]() Çakmak yanacak, harbi yanacak kovalamayacak, kovalayacak ![]() alaya alacak belki bizi ama son gülen yine iyi gülen olacak ![]() Rapozof Kapa çeneni tepeme dadandı 3 harflim dilemada kaldım esmerime diye ![]() ![]() kimine mesnevi kurtaracak sanki, bizde yok maalesef banker bi kanki ![]() bre yüzsüz ! kime yaparsın kaşgariko ? ayıktın mı ben Rapozof, elimde kalaşnikof ![]() acaba seker mi mermi yo hayır mı şer mi ? tarrrağım şimşir al, baban da kel mi ? Newada Dozu bozuk uzi ile geldi huzur, a beni sokak yaptı itte fukara ![]() bana para verin gidiyim okula dedim anama ama o dedi bana artık çok geç Newa ![]() bize kokpitten bakıp aşşağılık muamelesi yaptığınız için belkide biz sağlamız ![]() benim Rap'e bakış açım açık ara fark yarattı moruk, yine pezin eli kulağında ! Sansar Salvo Pes ettim pestilsin bitti takımın ateşsiz kaldı mı sigara yakanı ? iyi tanırız kapa camını esmeralda için kambur akımı Dirty Cash Her kafadan ses çıkarsa ortam dandik bi' hâl alır, güvensizlik baş gösterip muhabbetler salaklaşır ![]() muhalefetler dümencidir, balta koymak hesapları rotanızdan şaşmayın akıl, mantık baki kalır ![]() tanırım ben kardeşlerim yıllarını harcayana silerim ben hiç affetmem yalanını yakalarsam ![]() Ekin kardeş kovaladı, şahit oldum bu kulvarda Kâin olma evlat sende bizim gibi yaşamadan ![]() Neşet Kılıç Bunu önceden de söylemeliydim evet daha sakince, buna da hakimken ![]() verilir tabii birkaç yıl mola, molaa ![]() sana yaramadı biz çıktık yola ![]() temel atma faslı çoktandır yok artık apartman katlarından köGoogle Page Rankingülere başladık ![]() bi'kaç yeni mail aha evet bildin, biraz daha bekle şimdi bence bittin ![]() Soğuk Denge düşünmeden oynanan bu oyununa bas kes ![]() ![]() siyasi emellerin için hadi bana pes de en altta kokan saçmalıksa bak bu resme ![]() deste deste geçti biraz azarken içtim giydiğim bi postal hem de EastCoast'dan ![]() yaptığın o rolden sen yeni mi döndün? söylemeye utançlıysan neremi gördün? Fieber eski karı, eski okul, eski raplerinin konum yazılmaktan oyun sandığınız koyun ![]() içimdeyken onla ben boyunda künyemin sonunda köy yazan bi' yerde büyüdüm emin olmak için döndüm evet ![]() gördü velet benle takılan ortamında keneflerde uyuşturucu triplerin kurtaramaz aileni ve 8 sene öncesinde izlediğim bebeklerin sade bi'kaç tanesi müzik yapan serseri ![]() Sansar Salvo Pes ettim pestilsin bitti takımın ateşsiz kaldı mı sigara yakanı ? iyi tanırız kapa camını esmeralda için kambur akımı |
![]() |
![]() |
|