![]() |
Fırtınalar Şarkı Sözü Sansar - Fırtınalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırtınalar Şarkı Sözü Sansar - FırtınalarFırtınalar Şarkı Sözü Sansar - Fırtınalar Fırtınalar Yollardan geçtik çok onlarla geçtik ![]() Silahlı adamlar,infaz yapanlar ![]() Fırtınalı İstanbul'un geceleri deli ![]() Suratında çizik,psikopatlar ![]() Bak bişey diyim,sabah 6 çayları ![]() Garip kahvelerde insanlar şeytan ![]() Çok aptal bu dostlar,yolum ona toslar ![]() Sokakta horozlar diklenir,yumruklar ![]() Çocukken çok dayak yerdim ??? Kimse sevmezdi hocalarda cetvel ![]() Şimdi geri bakıyorum görüyorum halen ![]() Yanımda yok,ne dostum ne ailem ![]() Dumanlı geceler hayat tuzak dolu ![]() Gerçekten engebeli çok benim yolum ![]() Eskiden kavgacıydım sağım solum belli olmazdı ![]() Bu deli yazdı ![]() Nakarat: Korkunç kabus,fırtınalar kopar yüreğimde,anlatılmaz ![]() Hasta düşünce ![]() ![]() Dumanla yazmaya devam be damar ![]() Kesik bu ellerimde var yaralar ![]() Örnek Mahallesi,hatıralar ![]() Annem,babam (evet) onlar ağlar ![]() Bu dağlar,çok dik be güzelim ![]() Bende bi garibim gözlerini göreli ![]() Körelir nefret garip bu yani ![]() Hani yaşanılmaz anlatılır hani ![]() Hop dedik Taksim hızlı bize göre ![]() Crack ve taşlar göz göre göre ![]() Bu soruyu herhangi biri çözebilir ![]() Her an biri hayatını kaybedebilir ![]() Okyanusta kum,çölde Bedevi ![]() Hasret ebedi,gösteremedik ![]() Evimin yolunu göstersene bana ![]() Eminim yolumun kesildiğinden ![]() Nakarat Bir iki satır olur hatır ama nasıl yani? Oldu,bilemedim bende ben ne işim ![]() Hakaret ettiler,sokaklar kara ![]() Benim işim pis iş,sokakta ara ![]() Cinayeti kör bi kayıkçı gördü ![]() Ben vursam kendimi vuracaktım ![]() Deli Cafer,İsmail,Tayfur ve Şaşı ![]() Makdül'ün onbeş yıllık arkadaşı ![]() Üçü kamarot öteki aşçı başı ![]() Ben vursam kendimi vuracaktım ![]() Ferdi Tayfur gibi gömeyim herşeyi ![]() Ama unutabilirim bir şeyi ![]() Dilimde revelation rapleri ![]() Hapsedecekler nazım hikmet gibi ![]() Akarsular kadar derin yazar ![]() Nedir akarsular?Okyanuslar ![]() ![]() ![]() Nakarat |
![]() |
![]() |
|