Full Kadro Şarkı Sözü Sansar - Full Kadro |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Full Kadro Şarkı Sözü Sansar - Full KadroFull Kadro Şarkı Sözü Sansar - Full Kadro İtaat Verse Rap bende bir panzer Elemeli grubuna yakışır dantel Maskeni getir hadi kafanada Pas ver bana nöbette bekler her asker Bili bili bili bili gel yanımada hadi Beklerim hepinizi aileni seni sizi Kestim sesinizi (kes) Estim deli gibi rüzgar (es es) Cabbar Zahriyan Makina Cash Flow Sansar İtaat yel gibi esti yov Kesti yol barbarlar indi kol Haritana baksam bulamazsın yol Speedy Gonzales en kral fare Engelin çare olamaz yaren Patikalarına tırman kır badem Hatırlatıyım burası değil harlem Çağdaş Verse Vaftiz zamanı geldi siz biznezz Fitness değil ama kızlara hız Ve de vız gelir bu tarz içimden cız bız hadi getir buda sana ritm çit Buda bi featuring yeni bi çit yeni bi hit B*tch sana yok beat seni gidi it I need speedy kafamız 10 bin Cin gibi bakan gözümü bürüdü kin Arabadan in dedim duymadın galiba Bizimkisi organik hiphop bi fabrika İstanbul İzmir Cash bi yaka Nakarata baba peace saydır o vaka Nakarat West coast İstanbul N'oldu gene n'oldu gene beni bul Cool takıl ama bu full kadro Gangsta flow kaldır elleri (x2) Zahr'iyan Verse Benide bağlamaz kimine kan Jackie Gelemedi kokusu tam kan gibi Çeki biri benim için misteri tosyon hadi İki sıfır sıfır sekiz burda hadi Bastır kasedin başına sardır Kapı kapı dolaşıp kapımı bul saldır Kapımın önünde sürü gibi it dolanır Kara kızı kalabalık altına yatırır Aynı cool burada gangsta flow Tipi aynı cool masada Cash ve Flow Digi getto flow dimi redde flow Dibi çek be flow dibi çekte skor Record tek oda benim adamım Adamı hadım edip partys yaptın Gezine gezine sürün peşine bu telefire Yüzüne yüzüne vuracak kafiye Sansar Salvo Verse Problem yok moruk yok Elimden çok çocuk çok Geçer gider s*k*min kâmili Gelir döner yıldız tabiri Diyom oğlum daha saat erken Bi bk oğlum olmadı derken Dünyalar s*k*şti birden Bi bk oldun prodüktör benken Bu flowun önemi yok adam olsak Amaç o get p*çi ya da tırsak Bi çok yanda fahişe kaltak Rapi bırakıp burun mu kırsak Bak ritm aksak yine söylüyorum "Yan komşun seni dinliyo mu?" Beni bilmiyorum vede değil umrum Sayko pat yazar deli dumrul Nakarat West coast İstanbul N'oldu gene n'oldu gene beni bul Cool takıl ama bu full kadro Gangsta flow kaldır elleri (x4) |
|