![]() |
Ses Kes Şarkı Sözü Şehinşah - Ses Kes |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ses Kes Şarkı Sözü Şehinşah - Ses KesSes Kes Şarkı Sözü Şehinşah - Ses Kes label okuma bana be kanka geçin, kale kapıları kapalı be kahpe rapin, alamadı sesi bass ı bile pardon elimi kana bulama, budala yeni tanrı benim, fuck rap putları , fuck rap kulları , fuck flex fuck hayat nigga fuck ne, Şeyho yeni kayıt alıyo mu mektup alamut okulu kapalı, kimine de mahreem ! Yara bandım yok yara çok, yaraları bile bulabilen adam olsun bana çok , ya da karakaşına kara gözüne parasına para babasına, para plakasına bassına fuck bi numarasına malafatım alayına, fuck fuck forumuna , fuck yorumuna mothafuck saf torunuma, şart koşun ona ve de koş ona da bulaş adımına dikkat ! fenerde benim bahçe de benim sen mahkeme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sorgu mu ? mahkeme yeni başladı mahkum gevelemeden ödemeli kurtuldu ![]() yavaş la şah damarım hançerli kan damlar ha bata kan varsa sus, savaşma safhlarına dantelli don bağla taramalını yağla ![]() Hey frijit rhyma dilim merhaba mahalleme hoş geldin beni farket ! konumuna göre bi seviye var konduramadın ama naber? rap bu yenge rap bu teyze rapçi genç o kolpa zenci ! geçti ders atıldın mc ! cartel kalıbına kalmam mersi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|