![]() |
Gökyüzü Ağlamaklı Şarkı Sözü Sansar - Gökyüzü Ağlamaklı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökyüzü Ağlamaklı Şarkı Sözü Sansar - Gökyüzü AğlamaklıGökyüzü Ağlamaklı Şarkı Sözü Sansar - Gökyüzü Ağlamaklı verse 1 : Ben ağlamaklıyım bugün bugün yeter be artık gökyüzünde yağmur ve yumrukları saçtık karnı aç olandık ve karnı zor doyandık zor açıkçası kısacası benim azım kelimeler elime ver napıcaktık yani korku var ve her bi günde beklemekte kederim iç çeker ve hiç şeker tadı alamadık yaşamdan hep adım kayıptı yaptılar ayıptı bir dokunsa bir bakışta ağlarım ve duygular var kelimeler var , kelime milimi aldığım bu kinimi adıma endeks yaptı durmadık ve pusu kurmadık hiçbir insanoğluna , yanlış anlarım bu ağlamaklı gözleri ve galiba bak bu mağluba , malumatınızda ben varım, yanlış anlamadım doğru söylerim bitch doğru söylerim ben her bi daim Nakarat Gökyüzü ağlamaklı bak bu gece içine merhem olacak tek bir hece gündüz oldu bak önüne imece bende seninleyim gidelim ecele (x2) verse 2 : Ecele gidelim ama melekleri bana bırak yaşam çok uzak moruk kader tuzak moruk bana bi gül uzat tebessümse çok yakında değil neden beden yorgun bilemedim genç yaşımda kimisi geç yaşında kimisi genç yaşında gördü yaşam ne demek , bilemek gerek yaşamın amacını, bulamadık aramadık belki ondan, belki sondan başlamaktayız kitaba hitaplarımsa tanrıya , tanrı beni bi sorguya aldı korkuya , yenik kaldı bedenim eminim kazanamam ben bunu yapamam ama siz kazansanızda bu ruh benimdir bedenim evimdir yani bütün kahinat ![]() ![]() Derdi fırlat at ! Derdi fırlat at ! derdi fırlat at ! korkmana gerek yok ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat Gökyüzü ağlamaklı bak bu gece içine merhem olacak tek bir hece gündüz oldu bak önüne imece bende seninleyim gidelim ecele (x2) |
![]() |
![]() |
|