![]() |
56 Denklemi İntro Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - 56 Denklemi İntro |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 56 Denklemi İntro Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - 56 Denklemi İntro56 Denklemi İntro Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - 56 Denklemi İntro Sana bir hikaye anlatayım ister misin ? 15 yaşındayken mahalledeki bir plakçıya giderdim ![]() Orda çalışan biri vardı ve o benim ne sevdiğimi bilirdi ![]() Ve bir gün bana bir albüm vermişti ![]() Eve götürüp pikaba taktım ve anında nefret ettim ![]() Yani gerçekten nefret ettim ![]() Sadece anlayamıyordum ![]() Bu yüzden tekrar çaldım, tekrar çaldım, sonra tekrar çaldım ![]() Sonunda fark ettim ki çalmadan duramaz olmuşum ![]() O notaları dinleyip duruyordum ![]() O gün şunu anladım; hayatım boyunca yapmak istediğim şey işte buydu ![]() Anladın mı ? Müzik yapmak ![]() ![]() Yalan-Günah Kader-Yazı Umut-Yarın Yakın-Ölüm Uzak-Tanrı Silah-Cahil Bıçak-Yalan Yalan-Acı Bacı-Namus Deprem-Kabus Mahrem-Kadın Adem-Nefes Nefes-Zulüm Kafes-Herkes Töre-Köle Tecavüz-Cinayet İhanet-Cinayet Cinayet-İdam Rakam-Ölü Yaşam-İnsan Dölü Silgi-Azrail İsrafil-Haber Nankör-Bilgi Kayıp-Zaman Aşk-Metanet Huzur-Cesaret Delalet-Savaş Hip Hop-Sagopa ! |
![]() |
![]() |
|