![]() |
Herkes Şarkı Sözü Sansar - Herkes |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herkes Şarkı Sözü Sansar - HerkesHerkes Şarkı Sözü Sansar - Herkes Sansar: Hey yo,hayat 125 BPM bi beate söz yazmak gibi ![]() Babamın döküldü dişleri ![]() Bir de baktın içindesin karanlık işlerin ![]() Şimdi battın elimdesin,yazarken içlenip ![]() Bazıları eskisi gibi yazamadığımı söylüyo ![]() Bazıları eskisi gibi yapamadığımı söylüyo ![]() Hayır ibneler,şimdi daha da deliyim ![]() Benim kadar deli olmalısınız anlayabilmek için ![]() Herkes beni bırakıp giderken ![]() ![]() Herkes dedi senin için çok erken ![]() ![]() Artık evlenirim ben bu kızla derken ![]() ![]() Siktir olup gittin!Dedim ya,büyük olucam ![]() En zor günümde gittin,hesabını sorucam ![]() Pit10: Bu hayat öğretir insanlarla ilişkiler ![]() Binbir çeşit surat var,biri gelir ve biri gider ![]() Kafes makul göründüyse anahtar yut kilidi ver ![]() Başın eğikse bunaltırlar karamsar bu tribi yen ![]() Birimiz hepimiz dengiz engin okyanuslar mehdidir ve beynim eğrilince deydi ![]() Çabalamaksa bende babe ![]() Kafada patlar eski teybim ![]() Elli leydi eskitince pestil oldu eski olgu mistik ![]() Olgun hatun resmi doludur teknoloji ![]() Birazda bekle homie ![]() Kafayı bulduk atmosferden,bilhassa weste nolii? İnanma kırılır inadın bir anda dur beynin patlar ![]() Kitapta yazılı bir adım inata bu seni haklar ![]() Beşinci kattan aşağı branda gerilir ilhamla ![]() Yerini bil ve ol efendi krallar elini bırakmaz ![]() Bir iki çay ve sohbet keyfe birimi değdi komik çok ![]() Sizce anlamsız dört kişiyiz 2007 Olympos ![]() ![]() Deniz: Öncelikle söyliyim şu anda çokta sıkkınım ![]() Hatta önümde hiçbi duvar yoksa hırsızım ![]() Aklım pek başımda değil,e onuda biliyorum ![]() Her bi sürçü lisan için şimdi özür diliyorum ![]() Sevgilimde yok benim hayat baya bi east coast ![]() Yine bi şarkı yapasım var kanka haydi beat koy ![]() Ben böyle değildim ki oldum şimdi king kong ![]() Kafama sıkıcam bu gidişle geçse elime pistol ![]() Hayır,hayır olamaz ![]() ![]() Bu boktan hayat için kendimi bozamam ![]() Ölmek istemiyorum küçücük bir odada ![]() Ben daha dün çocuktum ama bu gün ummadığım şeylerden korundum ![]() Artık üzülmek istemiyorum ![]() ![]() ![]() CB: Canım yandı,lütfen elini çek bayan ![]() Mantıklı ol oğlum hayat geçer mi tek kafa? Önüme ser sayfa,ben yazayım sen dinle ![]() Siz derin havuzda yüzerken ter bizde ![]() Bak nasılda geçti şimdi tam onsekiz yıl ![]() Salla benim yaşadıklarımı ise boşverin sır ![]() Düştüm ve de ittiler ayaklarım sakat ![]() Çok savaş geçirdin Sansar,yaraları kapat! Babama üzülüyorum bazen ama hiç pes etmedi ![]() Borç istemek için aradı karşıdan ses gelmedi ![]() Bıraktım artık kendimi,Pit10 izin vermedi ![]() Bu hayatı varya bayatlamadan diri yemeli ![]() Deniz'de iyi çocuk,hayallerimiz var ![]() Dedik kendimize çakmakla kaderlerini yak ![]() Kardeşimede onu sevdiğimi söyle anne ![]() Yazdığım gibi işte hayat bizde böyle anne ![]() |
![]() |
![]() |
|