Hüzün Vurdu Denizimi Şarkı Sözü Sansar - Hüzün Vurdu Denizimi (Ft. Rahdan) |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hüzün Vurdu Denizimi Şarkı Sözü Sansar - Hüzün Vurdu Denizimi (Ft. Rahdan)Hüzün Vurdu Denizimi Şarkı Sözü Sansar - Hüzün Vurdu Denizimi (ft Rahdan) Sansar Salvo & Rahdan Vandal - Hüzün Vurdu Denizimi [Sansar Salvo] Ayrı Tonda Kırmızılık İçerir Her Bir Kan Çok Yorgunum Bugün Sokaksa Kan Kokan Damar Koyar Hayat Gözüm Damar Vuran Şopar Kafana Göre Yaşa Kader Hesap Sorar Aman Birgün Ölürsün Burda Umursanmıyor Duran Birgün Bugün Sanki Saatler Atmıyor Duman Bugün Gözlerimde Yardım Etmiyor Yaşadığım Ortak Sokakta İşkence Bitmiyor Bazen Sorarsın Neden Ben Niçin Be Tek Kişi Beş Çiftli Bir Gece İçinde Engeller Kuruldu Ömürümün Önünde İnsanlar Dizildi Mezarımın Önünde Su Yerine Asit Çiçeği Solduranmıdır Gurursuzca Yaşamak İnsan Olduranmıdır Arkadaş Dediğiniz Otu Dolduranmıdır Dumanlıdır Bugün Kafam Kadar Bulanmıdır [Nakarat - Rahdan Vandal] Aşk Bahçenmi Süsledi Benim Etrafımı Dursun Saniye Her Azad Kaça Vardı ? Peşinde Sense İdam Sehpanda Hüzün Vurmuş Denizimi Karanlığın Ortasında [Rahdan Vandal] Kaç Kere Kırıldı Bu Kalp Her Parçası Yerlerde Dumanıma İhtiyaç Var Ciğerde Nargilemse Dilimde En Yakındaki Şey Uzaklık Gözleriyse Karanlık Sisli Puslu Yarını Göremez Mutluluksa Bir Anlık Tüm Hayalin Yeri Denizin Dibi Kankalar Nerede Şimdi Karanlığımın Dibini Gördüm Birileri Buraları Görmemeli Ellerimde Kelepçe Parmaklarımda Bir Ağrı Kaç Yıl Sürer Böyle Tebessüm Ayrı Gayrı Sessizliğin Ardına Saklandım Söyle Bu Kaçıncı Kalbimdeki Her Sancı Boşver Doldur Be Hancı Sırra Kadem Mi Bastı Dualarım Nerede Benim Ağlayanım Faili Meçhul Her Hüzün İntiharsa Son Çözüm Bırakın Tütünü Tütsün Rahdan Yarı Uykusuna Gömülsün Bir Melodi Bir Söz İle Gözlerden Bir Damla Düşsün Ölüm Yada İdam İkiside Aynı Kapıyı Çalar Ve Çıkar Çıkar İle Dolmuş Dünya Alim Olsan Ne Yazar [Nakarat - Rahdan Vandal] Aşk Bahçenmi Süsledi Benim Etrafımı Dursun Saniye Her Azad Kaça Vardı ? Peşinde Sense İdam Sehpanda Hüzün Vurmuş Denizimi Karanlığın Ortasında |
|