![]() |
Bana Müsade Beyler Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Bana Müsade Beyler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Müsade Beyler Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Bana Müsade BeylerBana Müsade Beyler Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Bana Müsade Beyler Farfarayla doldu ruhumun asilerini sakinleştiren müzik kutusu ![]() ![]() ![]() Nerde ''play'' butonu ? Bas da çalsın ! ![]() ![]() ![]() Kendi yazıtlarım iğnecesine kalbe batsın ![]() Kodes-kafes miraysa canım burda çıksın ahali ![]() Öfke resitalimde dilsizdim ben,konuşan gözlerimdi ![]() Mutlu sonların kötü başlangıçlarına alışabilmeli ![]() Hayati diğerlerinden kopya çekerek yaşamak budalaca ![]() Kendi yolunun inşası şart tabiiki ![]() Cehennem aşıklarla dolu,sadakatsizlerin ayakları katedecek yolu ![]() ![]() ![]() İstemesen de katetmen gerekecek selvi boylu yokuşu ![]() Kendini hergün izleyerek göreceksin yokoluşunu sen de ![]() Yaşadıkça oyuna dahilim ![]() Namussuzluk dünyasında kabus nüfusu artmakta,saklan! ![]() ![]() ![]() Kıyametin tiyoları göz kırpmakta ![]() İnşa ettiklerini yıkmak için gelecekler bunun bilinciyle yaşa ![]() Ne yazık ki testlerinize tabi değilim ![]() Bestelerimi deste deste zulaladım ![]() ![]() aheste yürüyen kaplumbağayım ![]() Sen, İstanbul'u bacaklarının arasına almışsın ![]() Aferin ! ![]() ![]() ![]() ![]() Aklın kokuşmuş odalarda baygın,erkek düşü sapkın ![]() Kötü niyetli yaklaşım,şehvet hali zıpkın ![]() Sen çıtırsın,en basitinden kırılırsın ![]() Dev cüsseli şehrim aç,kendini bulunca al ve kaç ! ![]() ![]() ![]() [Nakarat] Bana müsade beyler,ben gider ahım kalır Düşman beni hatırlasın,korkum yere batsın varsın Gül bahçem yangın,küllerim avuçlarımdan taşsın Son sualde don tutsun dudakların kanasın ! |
![]() |
![]() |
|