Mayday Şarkı Sözü Saian - Mayday |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mayday Şarkı Sözü Saian - MaydayMayday Şarkı Sözü Saian - Mayday MAYDAY (karachali) saat 10 kafam yüksek çalsın şarkım adam edip beni dinleyene alkış 1675 barım varım yoğum rapim bıraktığım o an intiharım itikatım katlı tahta sandığımda yerin yedi katı dibindeyim daha derin sandığından triplerim demin yemin edip attığımdan kadırımlar ıslak biraz önce kanlar aktığından agrasifim battle yaptığımdan stresliyim hayli evde 3 kadına baktığımdan nefret ettim her sabah aynaya baktığımda belki de hiç varolmamış birşeye taptığımdan nefes üfürüp diriltin konstantini beatlerim bir avuç somalili korsan timi efes dark bira gibi konsantre kinim denizler benim peki sorsam karalar kimin (chorus) HEY! DURDU KALBİM DEYİN Kİ MAYDAY HEY! YİNE DURDU KALBİM DE Kİ MAYDAY (saian) yiiiaaaah bana bakar mısın bi dakka hey boxta dinlediin track bizimki may day emce benim senden ancak olur emo her duvardan geçer rapim infrared techno! revolver parçası gainakhatsu kancası miğfer öğretisinden doğan ruh hastası resesif tayfalar ve kı*larında ablalar fakat ben deniz rapin yakın dövüş ustası beni germe ben gerginim zaten boş zamanlarımda morgda etle beslenirim bazen asortik de diilim wu-tangle kortizon romantik tipler şilepse sakulta torpido buz kırandan küpeşteye çıkar mortun hey hat şimdi sefalet var eski mortal kombat artık mikro var gömülsün konvansiyonel silahlar rap sokakta doğdu bunu da yazmaz kitaplar |
|