![]() |
Beyaban Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Beyaban |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaban Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - BeyabanBeyaban Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Beyaban 1 ![]() Kuşkularıma bir kuş kondu,saçlarımda kış soludu ![]() ![]() Hayat zulümlü,kader oyunlu ![]() Her işte bir hayır ve her hayırda bir de şer yatılıdır ![]() ![]() elimle kırılır,üzüntülerimi paketlesinler söyle fiyatı kaç mangır ?… Kırık hayaller kaç satır ? Bana küfreder gözlerin dudakların yardım yalvarır,hırslarınızın yıprantısı yüzlerinizden yansır,benden firârî bu sır ![]() Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil,melekti ![]() ![]() 3 yanlışım bir doğrumla çekti gitti ![]() ![]() Nakarat Beyâban,bağıranın yaşı gözümün,özü bednam salmış hüzünümün yüzü gülsün ![]() Ahvâlim suskun,dokunan bana mendil tutsun ![]() Beyâban,fırtınan beni kavurur,gözyaşım kum olur dağılır kumuna tozuna karışır Biraz merhamet eyle…etme…eyleme… ![]() 2 ![]() Yüreğimin tel örgüsünü paramparça eden haydut,hâin çelmesiyle pusuda bekler,yüzüme bakar nemrut ![]() Sedâmla gecenin örtüsünü yırttım dilini tut ![]() ![]() Bak,güneş parlaklığıyla yüce,deniz dalgalarıyla ulu ![]() açılan iki elimin bil ki birdir yolu ![]() ![]() sîmamı belle !… Lisanım benimle koç,kül yutmaz hile ![]() ![]() ![]() dede ![]() Uykusuz geceyle aşka dal,tam ortasında uyuya kal ![]() ![]() Kendime verdim emri,kim çekerse çeksin resti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|