![]() |
Dün Gibi Şarkı Sözü Sancak - Dün Gibi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dün Gibi Şarkı Sözü Sancak - Dün GibiDün Gibi Şarkı Sözü Sancak - Dün Gibi Ben derinlerde kayboluşlarımı karalıyorum her gece düşünüp o gözleri ![]() ![]() Ne kadar lazım ki bana bunu düşündüren nefesi burda dün gibi Yaşananlar haricin o kokun haricinde sen gelsen şimdi Gözlerimi açmam uyanamam bu kez rüya değil gerçek şimdi ![]() ![]() Gelip birgün sorarsın hatalarımı yüzüme karşı sende belki ![]() Bir kere de haklı çık denince bozulurum bilirsin ![]() İstemem bir kural düzen istemem ki farklı yüzler Aklım havada benim akıllı değilim üzmek istemem seni ![]() ![]() Bu kadar ağır olurmu tutmayınca elini ? oluyormuş demek ki gördüm hiç deme bu adam deli mi ? Hissedersen olmadığını utanma küçümse yerini Bekle sakin ol geçer birgün isteyince birini ![]() ![]() Gel yine haklı çıkar her zamanki gibi sen Yeniden kurallar koy istediğinden Ben bişey demem bakarım sessizce ![]() ![]() Yerine gelmesin bi başkası yerine ![]() ![]() Ben derinlerde kayboluşlarımı karalıyorum her gece düşünüp o gözleri ![]() ![]() Ne kadar lazım ki bana bunu düşündüren nefesi ? burda dün gibi ![]() ![]() Yaşananlar haricin kokun haricinde sen gelsen şimdi Gözlerimi açmam uyanamam bu kezi unutmuşun rüya değil gerçek şimdi ![]() ![]() Gözlerin ![]() ![]() Dün Gibi ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|