Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!... |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!... Resmi büyütmek için üzerine tıklayın Bir ASTRONOTSUNUZ ![]() ![]() Uzaydasınız![]() ![]() Dünyadan binlerce kilometre uzaktasınız![]() ![]() ![]() Dünyanın tamamını görebiliyorsunuz masmavi parlıyor![]() ![]() Uzay mekiğinin dış yüzeyindeki bir sorun için dışarı çıktınız ![]() ![]() Mekik ile aranızdaki bağlantıyı sağlayan kablo koptu ve boşluğa düşmeye başladınız![]() ![]() Hızla uzay mekiğinden uzaklaşıyorsunuz![]() ![]() Birkaç saatlik oksijeniniz var![]() ![]() Uzay mekiğinden o kadar uzaklaşmışsınızki küçük bir nokta gibi görünmeye başlamış![]() ![]() Ne Hissedersiniz?
|
|
#2 |
|
zhine
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...suskun hissedicek bisey kalmazdı , gecirdigim guzel gunler , sevdıklerim fLn fiLm seridi gibi gozumun onunden gecerdi herhaLde , Her seyi daha eİi anLardım ![]() ![]() ![]() |
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!... |
|
|
#3 |
|
sam00
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...kaskımı çıkarırım ve yaptığım şeylerden dolayı :sm_cry: rım ![]() ![]() (daha yapacak bir şey mi var ki?:icongulucukk:
|
|
|
|
#4 |
|
bukettt
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...Bowwwww ![]() ![]() Bişi düşünemezdim![]() Ağlamaya başlardım ama gözyaşım saçlarıma doğru akardı 25
|
|
|
|
#5 |
|
tatia27
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...içinde yaşadıgım dünyaya bide dışından son kes bakar ,kelime_i şahadet getirir ve oksijenimim bitmesini beklerken sevdiklerimi düşünür dua ederdim
|
|
#6 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...:sm_biggrin: yapacak bişey yok valla önce çok korkardım sonra bakarım hiç çarem yok oksijenim bitene kadar manzaranın tadını çıkarırdım ![]() ![]()
|
|
#7 |
|
zeynoo
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...aklıma ilk gelen annem olurdu heralde ![]() herşey buraya kadarmış demekki der gözlerimi sımsıkı kapatırım |
|
|
|
#8 |
|
bbk
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...hemen turbo motorlu jet enjeksiyonlu hiper karbiratörlü mega tiptiraklı:D (o neyse artık:):) kanca atıcımı çıkartır gemiye nişan alırdım:D yani hemen hayata veda demzdim:D nede olsa hayal :P
|
|