Kral Kim Şarkı Sözü Sansar - Kral Kim (Ft. Ezel &Amp; Rahdan) |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kral Kim Şarkı Sözü Sansar - Kral Kim (Ft. Ezel &Amp; Rahdan)Kral Kim Şarkı Sözü Sansar - Kral Kim (ft Ezel & Rahdan) Underground'da kalıcı tehlike Rapertuar Rapertuar demek emeklemek çıkan duvar Önüne geldi görmedin milyonlarca kâr Ettim bandrollü piyasa pisuar Tek trackle ez bi wack ve üç trackle nolur Underground bi okyanussa bir kaşıkta boğulur Soğumadım müzikten, işimi yaptım hevesle Kıpırdayamazsın önündeki kafesle Kafeslemek emeğe düşman, Küfre yasak koydu salak, ben albümümde sövdüm Yüreğim iki yakaya ayrılır yok seçim Albümden kazandığım parayla zor geçim Öne geçin siz, tabii değersizsiniz Ben geçimsiz, siz şerefsizsiniz Diss track bu üzerine alınabilir herkes Yeraltında piyasada bu stüdyo merkez --Nakarat (Ezel)-- Gözünü aç da bak kim kral kim soytarı Namusun kaçta kaç dostla oyun oynadın Sözünü doğru bil Sansar alır aklını Durumun umutsuz Rahdan canını aldı --Rahdan Verse-- Ben de vursam ölüne belime gelse her flow Olympos burası Rahdan feci kor Party'lerde bul beni rapin alelade Salla gitsin boşver hak verirsin sen de Yavrum nerede kaldı kaç binlik mini servetin Çiğneden kursağa indi mi on bin papelin Party'lerde görmedim sen gördün mü Sansar? Biliyorsan rapini yap ki adam sansınlar Bilmiyorsan dur iki dakka ibret alsınlar Baksınlar da görsünler Raho farkını Tarzın yeri yok gitcek ilk uçakla Kanada'ya Saksafon ise saksıya koysak unutur iki dakkada Farklı iki nickinle mutluluklar forumda Rapim lekeleme, girdabımla gömerim ben her cephede Savaşırız bak kap rapimi burdan eksik etmedikçe --Nakarat (Ezel)-- Gözünü aç da bak kim kral kim soytarı Namusun kaçta kaç dostla oyun oynadın Sözünü doğru bil Sansar alır aklını Durumun umutsuz Rahdan canını aldı --Sansar Verse-- Rap bitmedi ben daha ölmedim Tepem atmadı sen daha görmedin Gökyüzüne yüksek hızla yükseliş Psikopat yazar yeraltına gösteriş Olympos savaş için yola çıkan kafile Beni silemezsin disslerin nafile Kelepçe vurdum müziği öldüren katile Bi mola ver artık çık bi tatile --Rahdan Verse-- Underground büyük piyasa sense küçük lokma Assam seni az gelir darağacında Kadıköy'deyim her gün, sense döndün Laf atmanın adabını bir tek benden gördün Beatzadene çakayım rhyme'ını kovala Anlam yok sözlerde Disspanzer ha Kaçtı tren gidiyor 35'e Sansar şovalye, Raho rapin emrinde --Nakarat (Ezel)-- Gözünü aç da bak kim kral kim soytarı Namusun kaçta kaç dostla oyun oynadın Sözünü doğru bil Sansar alır aklını Durumun umutsuz Rahdan canını aldı |
|