Medet Umma Şarkı Sözü Sancak - Medet Umma |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Medet Umma Şarkı Sözü Sancak - Medet UmmaMedet Umma Şarkı Sözü Sancak - Medet Umma dur suratındaki benim rapin yarası paslan medet ummaki rapin boktur parası teslim edilmiyor numarası kapalı siktir çekemeden elden kaçıverir evden takıver belden dizin üstüne çökmüş yalvarır altını bulamadan ve neden ağlamaklı gözlerine değinmekte kapalı bir odanın içinemi hapsolmuş?_ denemelerini yak kaybol ve erimelerine engel ol buzların her bir tanesi koz senin aramada çorlu posse milim hesabı yapan bilim adamımı muamele tarafına çekemedi malafatı intiharın eşiğine koydum beşiği defoldum iftihar ettiler bi darbe sonucu ayaklanır onuru olmayan karşı tarafa da karşı aslı astar olmadan önce bi kastır ve sonra gör yükselen arşı gökyüzüne kapılıp havada uçanın aklı başına gelmez kafası bozulmadan akli dengen benden yardım cabası kurtulamaz sor ona buna rapor eline ve baston al sana rap bu katliam sakatlar bir ambians sonucuna katlan ama sonu bu papa patlamada kalan tek suçsuz bombanın hakimi gözlere takip Sancak & Halo bu bağlı durur rapi sağlam alır geri dönmesin dikkat! etmemelimi sonu kötü bu işin amacı kökü belli değil önce bunu belle kafana silah dayalı bir ah çekersin beynine narkoz altına sedye |
|