|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kajmer, romantizma, sagopa, sözü, şarkı |
![]() |
Romantizma Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Romantizma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Romantizma Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - RomantizmaRomantizma Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Romantizma Çocukluk naftalinle gizli Hatıralar sarı benizli Kim kerizdi ? Belki aklım bir denizdi ben boğuldum ![]() Kim sorumlu? Gözlerimde hava bulutlu Yarına sansürü Tanrı koydu Filmler hep sinemaskoptu Son yabancım bir maskottu ![]() Geçmiş her zaman siyah beyaz Hayatım enstrumental ![]() Kalendarım duvar süsü Bulantılarda midem Çok sebeb ürettim fabrikalarım iflas etti ![]() Kİm samimi ? kim hakiki ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özür bir borç gibiydi en zor ödenen hali ![]() Kalbi hacize verdim oysa borçlu sendin Bir bahaneden ibaret terkediş ![]() Bilinen en son halim bir zavalli,yaşıyorum bunu da bil ![]() Gidiyorum adimi sil,acıyorum yaramı deş ! ![]() ![]() ![]() Varlığın yoğunla eş ve keşmekeş bu yolda ölüme terk bin leş ![]() Ve rüzgarımla yüzleş ![]() ![]() ![]() Şafak yüzbeşte meşke daldı çilekeş Uyku geç gelir nöbette uyuma yok ! ![]() ![]() ![]() Korku içime sorgu tıktı ![]() ![]() Gözlerimin içine bakamadınız içiniz hep fesattı ![]() İçim dışıma çıktı,içimi kemiren her fare için bir kapan yarattım ![]() Şüpheli paranoyaktım ![]() Canımı yolda buldum,tuttum kolundan evine soktum ![]() Yarımı gömdüm,yarımı güneşe döndüm,kendimeydi küfrüm ![]() Ve dikkat et dilinde hep tükürdüğün ![]() Sömürdüğün bu ruhta haykırışlar kör düğüm ![]() NAKARAT (KORO) Mazeretimdin ![]() ![]() ![]() ![]() Her suçumda hazretlerimdin yalvarır oldum ![]() En son halim bir zavallıydı,şimdiki bene beni sorar oldum vallah ![]() ![]() ![]() Nezaretimdin ![]() ![]() ![]() Karanlıklara bir şiir oldun onca okundun En son halim bir yabancıydı Ozan-ı bedbaht kalemini kırdı ![]() RAP2 Sat-ı müdafa zorunlu Adalet karaman oyunu Sonunu bildiğim bu yol önüme serdi bilinmez uçurumu ![]() Gözlerim krater çukuru Yine de elimde tek düze kalem yazarım karamsar kompoziyonumu ![]() Getirin artık sonumu! ![]() ![]() ![]() Onuru zedeler alaya vurulan her doğru ![]() Her geçen dakika metabolizma çökerten olgu ![]() Şıkkı seçti ademoğlu ![]() Yanlışın gurur bıçaklar,orda duran o alçaklar yaşamın biberi tuzu ![]() Huşu içinde yatsın ölü bebeklerim ![]() Bir buğulu aynanın yörüngesinde,ortalıkta dolaşan bu buğulu yansımalara hipnozum ![]() Ve uluya anlaşılmaz bir tavırla ''yorgunum! ![]() ![]() ![]() Umutsuzum bugünden ![]() Al ve yerine koy hataları ![]() Ben her cevaba bir soruyla kafa da tuttum ![]() Bir tiyoyla bir tiyatro kurdum,kendim oynadım ve arenasında bir savaşçı buldum kördü ![]() KöGoogle Page Rankingü ortadan bölündü sagopa gördü! ![]() ![]() ![]() Yokluğun ki; zoraki bir ölümdü ![]() ![]() ![]() ![]() Yazarın olsun ellerim ![]() Aklımın odalarında yangın çıksın beklerim serin ![]() Ben kimim ki; bilmemekteyim ![]() Hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin ![]() |
![]() |
![]() |
|