![]() |
21 Gram Şarkı Sözü Sansar - 21 Gram |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 21 Gram Şarkı Sözü Sansar - 21 Gram21 Gram Şarkı Sözü Sansar - 21 Gram 21 gram derken uyuşturucudan sözetmiyorum ![]() Bi çoğunuzu sevmiyorum kalanından haz etmiyorum ![]() Büyük dedem zamanında derdi has etki torun ![]() Artık bıraktım her şeyi yani kuzum azaltmıyorum ![]() Büyük teyzem derdi Allah çıkış yolu,öngörü ![]() Sonra Allah verdi teyzeme beyin tümörü ![]() Ben yaşamak istemiyorum uzun dertli sert bir ömürü ![]() Ne doğalgazı zamanında bulamıyoduk yakacak kömürü ![]() İki buçuk sene boyunca tatlım hep döndürdüm ![]() Çünkü kaltağın biri ilk çocuğumu hapla öldürdü ![]() Ve ben yeniden döndürdüm,bitti söndürdüm ![]() Sevgi aşkmı teşekkürler,beni cidden güldürdün ![]() Konu konsept hep aynı,ya diss ya aşk,melankoli ![]() Ama ben öyle yazmak isterimki,bilin hislerimi ![]() Fakat anlatabilicek kelime cümle yok hislerimi ![]() Küçüktüm ben sokaklarda yaralardım dizlerimi ![]() Rayına oturur bazı şeyler silindikçe ağzım esner ![]() Cehennemde yanayım olsun cennet sende kalsın esmer ![]() Yarına adımı yazıyorum bunu belleyin arsız beyLer İçinde bulunduğun yargı destek ağzındaki o gazlı bezle ![]() Eski bi dostumla buluştum yeni bi kaç arkadaş Şimdi böyle iyiyiz biz birbirimize yetiyoruz Sonra birini tanıdım,öyle oldu sonradan Senide aramıyorum kaltak çekip gittin sorgusuz ![]() Nakarat: 21 Gram bu ruh ![]() ![]() Siyah kapşonlu adamlar beni izliyor ![]() 21 Gram bu ruh ![]() ![]() Göğsümdeki çelik yelek yaralarımı gizliyor ![]() Pit10: Buda hayatın farklı bi yüzü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|