Aşk Nedir Bilmezdim Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Aşk Nedir Bilmezdim |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Nedir Bilmezdim Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Aşk Nedir BilmezdimAşk Nedir Bilmezdim Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Aşk Nedir Bilmezdim Sunu unutma senden baskasini sevemem Senden baskasina ben kalbimi veremem Inan seni sevmisim baska kimi seveyim Inan bu dunyaya ben senin icin gelmisim Sen benim tek ve son ask birtanemsin Bunu sakin unutma sen benimsin Ask nedir bilmezdim sen bana ogrettin Sevgi nedir bilmezdim sen bana ogrettin Senin benim askimiz sonsuza gitsin Seneler boyunca askimiz bitmesin Aci cektirenler cehennemde bitsin Sevmeyi bilmeyenler artik sevsin Hayati sevemedim ben seni sevdim Sende olmasan yanimda neylerim Sensiz yasasam ben olup gidebilirim Sensiz yasamaktansa cekip giderim Senden baskasini sevmem yemin ederim Çok sukur sen varsin benim yani basimda Sende olmasan ne yaparim su dunyada Unutma cok seviyorum seni varya Ben burda olmasamda sakin arama Gelip donup ben yine gelirim sana Oyle durma hadi uzat elini bana Birbirimizi biz deli gibi severiz Birbirimizi sonsuza sevmeliyiz Bizi ayirmak isteyenleri silmeliyiz Sen ben ikimiz sonsuza gitmeliyiz Benim kalbim sana yaniyor geceleri Isik gibi parliyor yine gunduzlerii Ama seni dusundukce uzzulurr gibi O zaman yine dusunmekteyim seni Senin icin daglari taslari asarim Sik beynine desen beynime sikarim Sen varya degersin buna Sunu unutma bu parca gitsin sana Yazdim yazdim dinle sabahtan aksama Kalemim sozlerim durmak bilmedi Seni seven yuregim nasil durabilir ki Bir gulum olmustu solmak bilmiyordu Bizim hikayemizde ayni bu gul gibi Insallah solmaz bitmez Askimiz sonsuza gider silinmez Ask nedir bilmezdim Sevgi nedir bilmezdim Bitanem bitanem seni sayende senin sayende bunlari bildim Senin sayende senin |
|