|
|
Konu Araçları |
bilmiyorum, sözü, yozgatli, şarkı |
Bilmiyorum Neden Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Bilmiyorum Neden |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilmiyorum Neden Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Bilmiyorum NedenBilmiyorum Neden Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Bilmiyorum Neden Bilmiyorum neden ama pisman degilmisin Gidiyorsun belki ama geri doneceksin Beni birakipda baskasini sevemezsin Inat yapma artik inan gercekten sevmelisin Bilmiyorum neden ama pisman degilmisin Gidiyorsun belki ama geri doneceksin Beni birakipda baskasini sevemezsin Inat yapma artik inan gercekten sevmelisin Gozumde bir isik yanar sana yaniyor Seni gordugumde ise kalbim atiyor Her yanim titriyor dayanmak zor oluyor Ellerim dayanmiyor inan zorluk cekiyor Titriyorum neden usuyorum neden Gozum bile agliyor bak ama neden Bu askima neden diye bir sorun buldum Askim nerdesin sen sensizlikten yok oldum Seni baskalarina sormaktan ben yoruldum Nefes alamiyorum nefesimse yarinlarda Kimse demesin bana sana neler oldu Beni benden bitirdi bu ask denen oyun Bilmiyorum neden ama pisman degilmisin Gidiyorsun belki ama geri doneceksin Beni birakipda baskasini sevemezsin Inat yapma artik inan gercekten sevmelisin Bilmiyorum neden ama pisman degilmisin Gidiyorsun belki ama geri doneceksin Beni birakipda baskasini sevemezsin Inat yapma artik inan gercekten sevmelisin Gittin ama neden bilmiyorum neden Uzaklastin neden bilmiyorum neden Terkettin neden bilmiyorum neden Neden ama neden bilmiyorum neden Askin bukadar mi cevap versene bana Seni seveni dusun oturda dusun Gecen vaktimde bile dusunur oldum seni Bugun yarin farketmez eski gunler olsun Bu beynimi sorma eski gunleri yasar Gecen eski gunlerimi yine hatirlar Gittin ama bosver gozum baskasina bakar Beni seven gelsin beni seven gelsin Bilmiyorum neden ama pisman degilmisin Gidiyorsun belki ama geri doneceksin Beni birakipda baskasini sevemezsin Inat yapma artik inan gercekten sevmelisin Bilmiyorum neden ama pisman degilmisin Gidiyorsun belki ama geri doneceksin Beni birakipda baskasini sevemezsin Inat yapma artik inan gercekten sevmelisin |
|