![]() |
Aklımın İplerini Saldım Şarkı Sözü Yüksek Sadakat - Aklımın İplerini Saldım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aklımın İplerini Saldım Şarkı Sözü Yüksek Sadakat - Aklımın İplerini SaldımAklımın İplerini Saldım Şarkı Sözü Yüksek Sadakat - Aklımın İplerini Saldım Irmaklar Denizlerde, Denizler Sahillerde Durdular ![]() Arayanlar Hiç Bir Yerde , İnananlar Dualarda Buldular ![]() (x2) Kim Bilir Sen, Benim Halimde ![]() Sakinliğimde Ne Buldun ![]() ![]() Bense Yoruldum, Kendi Kendime Sokuldum ![]() Uyuya Kaldım, Aklımın İplerini Saldım ![]() O Giderken, Bir An Durup Peşinden Baktım ![]() Ne dersin? Umarım Beni Affedersin ![]() ![]() Ne Dersin? Belkide Terkedip Gidersin, Gider Misin? off Irmaklar Denizlerde, Denizler Sahillerde Durdular ![]() Arayanlar Hiç Bir Yerde , İnananlar Dualarda Buldular ![]() Kim Bilir Sen, Benim Halimde ![]() Sakinliğimde Ne Buldun ![]() ![]() Bense Yoruldum, Kendi Kendime Sokuldum ![]() Uyuya Kaldım, Aklımın İplerini Saldım ![]() O Giderken, Bir An Durup Peşinden Baktım ![]() Ne dersin? Umarım Beni Affedersin ![]() ![]() Ne Dersin? Belkide Terkedip Gidersin, Gider Misin? oof |
![]() |
![]() |
|