Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acımadın, sözü, yozgatli, şarkı

Sen Bana Acımadın Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Sen Bana Acımadın

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni terkedip gittin helal olsun be sanaSeni sevdim ama yanillmisim inan banaHayatimi mahvediyormusum haberim yoktugulum dedin ama silip attim artik seniSon bir defa olsada gormek isterdimAma yikil karsimdan sen bana acimadinBende sana acimayacam gor bakKalbim titriyordu inan seni gorunceBak seni aradim yine baktim sago solaSeni bulamadim vurdum yine kafamaYanina gelmek istedim zor geldi banaAklim bugun yine basimda degil bosverUnutmak zor olsaydi unuturdum bile seniSeni sevdigimi goruyormusun sendeSensiz olamam bu aciya dayanamamSenden baskasina hayir ben bakamamSensizlige alismak zor seni ozluyorumHayatimi verdim senin icin unutmaSense degerini bilemedin beni attinAkin gozyaslarim sana dogru giderkenSen bunu engelledin bakmadin banaYakisirmiydi sana bunu bana yapmak soyleGozyasim akti ona bakmaz olduun sendeKalbim atti senin icin hergece ama sen takmadin bileBosver dedinSen beni attin bir kenaraArtik sende baskasini seveceksen sev beEllerini tutmak bile nasip olmadi banaUmitliydim sonsuza gidecegiz diye amaSen beni kalbimden vurdun acimadanArtik kalbimin en derin kosesinde Dinle bak sende gor bak beni dinleSensiz yasamaya calisiyorum bendeNe yapayim beni sen vurdun acimadanBeni biraktin gittin arkkana bakmadanSozlerime karsilik bekledim hayir yokBeni yiktin guzelimAllah razi olsun senden, Allah razi olsun senden Beni terkedip gittin helal olsun be sanaSeni sevdim ama yanilmisim inan banaHayatimi mahvediyormusum haberim yoktugulum dedin ama silip attim artik seniSon bir defa olsada gormek isterdimAma yikil karsimdan sen bana acimadinBende sana acimayacam gor bakKalbim titriyordu inan seni gorunceBeni terkedip gittin helal olsun be sanaSeni sevdim ama yanilmisim inan banaHayatimi mahvediyormusum haberim yoktugulum dedin ama silip attim artik seniSon bir defa olsada gormek isterdimAma yikil karsimdan sen bana acimadinBende sana acimayacam gor bakKalbim titriyordu inan seni gorunce

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com