![]() |
Yalnızım Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Yalnızım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnızım Şarkı Sözü Yozgatli Mc - YalnızımYalnızım Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Yalnızım Bugune kadar acmadim derdimi Soylemedim ben hic kimseye Kocam oleli henuz iki sene oluyor Yanlizim kos koca bir evde Kan davasi nedeniyle Onu vurdular sebepsiz yere Onu vuranlar suan hapiste Neyime yariyor soyle neyime Ellibes yasindayim yanlizim Oglumu sormayin esrar pesinde Sahip cikamadim ogluma yavruma Kim bilir suan hangi bolgede Hangi sehirde hangi kosede Kim bilir belkide suan nerde Serbest biraktim gezdi ve tozdu Ama artik vay halime Kizim evlendi ama cok mutsuz Kocasiyla gecinemez halde Elimden birsey gelmiyor Ayrica kari koca arasina girememde Bu yastan sonra bak gor ki Insani adeta dusururler dillere Uyku bile tutmuyor Kendimi yedim bitirdim dusune dusune Kocam gibi annemde oldu Yaklasik on sene oldu galiba Tek bir hayali vardi hayatta Tek bir istegi vardi bu dunyada Olmeden bir kez olsun Mekkeyi canli gormekdi varya Nasip degilmis nasip olmadi Canim annem gidemedi oraya Babamsa zaten perisan durumda Bugunde basti doksan yasina Dogum gunuymus guler mi sandin Inanki takmaz bile kafasina Zor kaliyor zaten ayakda Zor geliyor bu yasam artik ona Hayatta kalma mucadelesi veriyor Ne yapsin gelmis doksan yasina Uc yigenim var hepside erkek Yasiyorlar suan avrupada Ucunden biri diskoda sabahlar Digeri ise kopegi ile sokakda Digeri ise yolun basinda Henuz girmis ondort yasina Ailesi zaten batma durumda Namus denen sey kaldimi ha? Bugune kadar acmadim derdimi Soylemedim ben hic kimseye Kocam oleli henuz iki sene oluyor Yanlizim kos koca bir evde Ellibes yasindayim Oglumu sormayin esrar pesinde Sahip cikamadim ogluma yavruma Kizim evlendi ama cok mutsuz Kocasiyla gecinemez halde Elimden birsey gelmiyor Kocam gibi annemde oldu Yaklasik on sene oldu galiba Tek bir hayali vardi Mekkeyi canli gormekdi Nasip degilmis nasip olmadi Babamsa zaten perisan durumda Bugunde basti doksan yasina Zor kaliyor zaten ayakda Uc yigenim var Suan avrupadalar Ucunden biri diskoda Digeri ise kopegi ile sokakda Digeri ise henuz yolun basinda Ailesi zaten batma durumunda Namus denen sey kaldimi ha? Namus denen sey kaldimi soyle |
![]() |
![]() |
|