|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
diyaloglar, ederim, komik, okumanızı, tavsiye |
![]() |
Komik Diyaloglar Okumanızı Tavsiye Ederim =D |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Komik Diyaloglar Okumanızı Tavsiye Ederim =D1-adam telefondadir - alo - alo - meteoroloji mi - evet - allah belanızı versin! - hoppalaa ![]() ![]() ![]() - bu ne sıcak kardesim? - biz sadece olcuyoruz beyefendi - kac derece simdi? - 38 - hay allah belanizi versin! 2-ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin önü ![]() ![]() doktor- bugün nurullah arkadaş andımızı okuyacak ![]() ![]() nurullah-türküm! topluluk- türküm! n- deliyim! t- deliyim! n- çelişkenim! t-çelişkenim! n-ali! t-ali! n- aliiiii! t- aliiiiii! n- aliiieee!! doktor- şş ![]() ![]() ![]() ![]() 3-- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi ![]() ![]() 4-bir cenaze wardır ve ölenin yakınları mezar başında ağlamaktadırlar ![]() -"heeey! ağlamayın artık, veli burda olsaydı böyle üzülmemizi istemezdi" der ağlayanlardan bi tanesi döner ve: -"veli kim be?!" diye sorar a:bu veli kansoyun cenazesi deilmi? -hayır! bu murat şenışıkın cenazesi! a:hmm ![]() ![]() -ne diyon ya!? a:son bişey diyip gitcem ![]() ![]() -lan *ktr git be adam ![]() ![]() 5-- amca, ben sizi cok sevdim - ne oldu bana baba mı diyeceksin? - oo hemen dotun kalktı ha 6-buyrun - merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - evet - aramayinca korktum başiniza bişey geldi sandim ![]() - yolunda ![]() ![]() - oh ![]() ![]() ![]() ![]() - hah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7-kiz isteme merasimi: kiz babasi: oglumuz ne işle meşgul? oglan: hiic ![]() ![]() ![]() ![]() kiz babasi: aferin aferin ![]() ![]() oglan: asilsam gelicek ama ![]() ![]() kiz babasi: asilmaya devam et evladim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8-- mustafa abi müjde!!! enişten izafiyet teorisini bulmuş!!! - enişten değil einstein , einstein - yine de insan gurur duyuyo ![]() ![]() ![]() 9-kafasına silah dayanmış ter içinde bir adam* telefondadir; silahlı adam: sakın renk verme, gebertirim! murat: a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() irfan*: murat abi! başın mı belada? murat: öhm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() irfan: konuşamıyon heralde ![]() ![]() murat: söylediğimi yap irfan ![]() ![]() ![]() irfan: çükübik mi? ![]() ![]() murat: ulan hayvan doğru dürüst bi kelime bulamadın mı? irfan: bi de "fikibok" var ![]() ![]() ![]() murat: her neyse tamam ondan işte!!! irfan: hangisi? çükübik mi, fikibok mu? murat: allah bin çeşit belanı versin ![]() ![]() 10-bir derslik ![]() ![]() - tekrarlayın ismail bey ![]() ![]() ![]() ![]() - ay dudınt di dört ![]() ![]() ![]() - of ismail bey off! ![]() ![]() - ya istemiyorum ya ![]() ![]() - e ne işin var burda? - çöbü almaya gelmiştim ![]() ![]() ![]() - söylesene be adam!! - ay dodınt de do ![]() ![]() ![]() - onu değil be!! neden geldiğini!!! - çöbü almaya!!! -defol gözüm seni görmesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : kmk diyaloglar okumanızı tawsiye ederim=D |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : kmk diyaloglar okumanızı tawsiye ederim=D:D:D:D tşkler paylaşım için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kmk Diyaloglar Okumanızı Tawsiye Ederim=D |
![]() |
![]() |
#3 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Kmk Diyaloglar Okumanızı Tawsiye Ederim=D3-- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
efobedo
|
![]() Cevap : Kmk Diyaloglar Okumanızı Tawsiye Ederim=D4-bir cenaze wardır ve ölenin yakınları mezar başında ağlamaktadırlar ![]() -"heeey! ağlamayın artık, veli burda olsaydı böyle üzülmemizi istemezdi" der ağlayanlardan bi tanesi döner ve: -"veli kim be?!" diye sorar a:bu veli kansoyun cenazesi deilmi? -hayır! bu murat şenışıkın cenazesi! a:hmm ![]() ![]() -ne diyon ya!? a:son bişey diyip gitcem ![]() ![]() -lan *ktr git be adam ![]() ![]() tşkler saolasın ![]() ![]() ![]()
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Kmk Diyaloglar Okumanızı Tawsiye Ederim=Dsüper bir paylaşım Ellerine Ve Emeğine Sağlık |
![]() |
![]() |
|