![]() |
SNİPERLAR vuracaktı!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
![]() SNİPERLAR vuracaktı!..Mecidiyeköy'deki bombacı takibinin ilginç ayrıntıları ortaya çıktı ![]() ![]() Mecidiyeköy metro istasyonunu havaya uçurmaya hazırlanırken polislerin üzerine çullanarak yakaladığı PKK bombacısı, kurtulsaydı 'vurun' emri alan keskin nişancılar devreye girecekti ![]() ![]() Şişli Mecidiyeköy metro istasyonuna bomba koymak için hazırlık yaparken üzerinde 3 ![]() ![]() SNİPERLAR ADIM ADIM İZLEDİ Polis, Mecidiyeköy'de otobüsten inen ve Metro İstasyonunun yakınında ellerini cebinden çıkararak akbil dolumu yapmaya çalışan Bülent Ö'nün bomba butonunun elinde olmadığını görünce harekete geçti ve saldırganı kıskıvrak yakaladı ![]() Bu sırada saldırganın kurtulması halinde devreye girecek yakındaki iki binanın çatısında bekleyen keskin nişancılar ise tetikte bekletildi ![]() ![]() Şov yapmayaya kalkıştı Bu arada, 3 zanlı tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevkedildi ![]() ![]() ![]() Bülent Ö, Şehabettin D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lakabı 'bomba profesörü' Kandil Dağı'nda uzun süre bomba ve sabotaj konularında eğitim aldığı belirlenen Bülent Öztürk'ün yıllar önce de PKK üyesi olmak ve örgüt adına eylemlerde bulunmaktan hapis yattığı ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 gün evde kaldı, çantasını elinden hiç bırakmadı Bombacının bir hafta boyunca kaldığı Yenibosna'daki evde oturan Zerrin A savcılıktaki ifadesinde Bülent Ö'yü hiç tanımadığını belirterek "Zanlıyı evime bayramdan bir gün önce eşimin akrabası Şahabettin D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kahraman polise 10 maaş ödül Bu arada Mecidiyeköy Metro İstasyonu'na bombacıyı etkisiz hale getiren polis memuruna, ödül verildi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|