![]() |
Feat Derin Darbe Şarkı Sözü - Sagopa Kajmer - Boom (Feat Derin Darbe) Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Feat Derin Darbe Şarkı Sözü - Sagopa Kajmer - Boom (Feat Derin Darbe) Şarkı SözleriFeat Derin Darbe Şarkı Sözü - Sagopa Kajmer - Boom (feat Derin Darbe) Şarkı Sözleri (Yaovv) Sagopa Kajmer Derin Darbe BAŞLA!!! Yarını olmayan dünlere yazılmış her şiir Ve şair olmuş fikir ki kaleme düşmüş her sözü Hep karanlık anlatıldı şarkılarda gün yüzü Yalpalayan ömürler, aşikar hüzün görüntüsü Yalnızlıkla sevişir oldum, karanlık hep zifir Ve gökyüzünde güneşin doğum sacılarını bekledim Doğmamış güneşti doğacak her ışık hazin seyir ki Hediye olacak her yarın, manevi hazinedir Vasiyetimdir cümlelerimin her kelimesi sahi asi Sagopa yorgun tek tabanca 26 arifesi Kimler önüne geçebilir zamanın akışının Cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım Yaşarım iskeletler diyarında bir et parçasıyım Varımı yoktan aldım daldım çoktan derin uykuma vardım Beklemekle geçti yıllarım ve kar beyazdı saçlarım Karamsar yazdı rhymelar'ım ve tarumardı sabrım ![]() ![]() ![]() Harbi yaşadım benliğimle çok savaştım Yazdım olmadı ve kaçtım RAP uzattı elini çekti kulağımı Yaz dedi, emir bir farzdır Farzın adresinde sen hikamet halinde, bu tanrıdan bir arzdır Öylesine güç oldu, böylesine bir gidişi resmetmek Kalemi makineye attım, her çizikte kareler aldım Sundum önüne yaradanın ve bekledim cevabını, hep cevapsız kaldı çağrım , Bağırdım!!! (1) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! -simi göremedim Kör oldum HAK! -sızım Vuramadım şakağına BAK! -sın Kör gözlerime (2) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! -simi göremedim Kör oldum HAK! -sızım Vuramadım şakağına BAK!!! -sın Kör gözlerime Darbe Kus! Ağlamakla başlar herşey, bağlamakla gelir gerisi Taze derisi, anlayan sesi oluverir Tek kötekle tımar edilir insan oğlu, yazık, bir kazık Pasapottur diğerlerinen temsilen eğerlerini Kİn tutar, ekin batar, Güneş satar tüm değerlerini Üç kuruşa; kalleş doğanlar, kalleş ölür! Bölünür ülkeye arzuların, sömrülür doğaların Gelicek üstüne, ATA'ndan gayri üstüne, İşlediğin(?) nota; Rehperler Derneği! Rehperler bileği kelepçe Kaçakçılar tazminatla anayasa Musakka oluverdi Yurtta soylu kalıverdi, Dünya'da barış olsun Yarışıyorsun kime karşı? Yaşı Altmış ![]() ![]() ![]() Posası çıkmış sadakat misin devlet köpeği, el emeği, bilgisayar göbeği İlgisizi durduğun sandalyeyi boşalt! Ya da çaresiz gördüğün şu milleti yaşat, yaşat, yaşat, yaşat, Yaşat!(Yeah Derin Darbe) Ahhh ![]() ![]() ![]() Düşük yapmış umutlarımın, buruk sancısıyla, Doruk noktasında gezinen acılarımı kim paylaşır? Küt etmekle kaynaşır ve saydamlaşır Dinlettiğinde herşey bariz, herşey açık İçinde bir kaçık varsa kürtajla aldır Çünkü ![]() ![]() ![]() Montajla düzelmeyecek tek şey HAYATTIR! Sana KIYAKTIR! Dinliyorsa altında bir bit kolonisi vardır İnanama yalanla yatan, dolanla kalkar da Dar gözlük takar, sözlükten bakar da Bulamaz huzurun anlamını, Randımanını alamamış günah motorları Durun, üretimi durdurun ![]() ![]() ![]() Sorun; tüketmemiş olmamız ![]() Kabus kaldı sabrımız ve hatalıydı tavrımız Tok olsa da karnımız, yetinmeyi bilmeyiz Dip NOt! Anlatılan İNSAN ![]() (YAa YAa SAGO Kastır!!!) (1) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! -simi göremedim Kör oldum HAK! -sızım Vuramadım şakağına BAK! -sın Kör gözlerime (2) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! -simi göremedim Kör oldum HAK! -sızım Vuramadım şakağına BAK!!! -sın Kör gözlerime Yeaaah Sagopa Kajmer! Kuvvet Mira UnderGround Samsun; Derin Darbe! Asi, Mİc-Rop ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|