![]() |
Zaman (Ft. Nef.İ) Şarkı Sözü Zet - Zaman (Ft. Nef.İ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zaman (Ft. Nef.İ) Şarkı Sözü Zet - Zaman (Ft. Nef.İ)Zaman (Ft ![]() ![]() ![]() ![]() Nef ![]() akar zaman sızar zaman elinde olmadan geçer anlarım o çare hep benim içimde yare iltihapli pis yare ![]() ![]() anlatır bilahare nef komşular eşikte, şef diyince yazar Nef önemi yok senin kim olduğunun devri yaşamın ok saplar edemez tamir kanayan oluğu kimse ![]() ![]() penceremi biri açtı benim damakta kaldı tadı penceremden biri kaçtı bu yerlerden gökyüzüne ulaşmadı elim daha O nun köylerine hiç ulaşamadı selim yeterince yağmadım ![]() ![]() her dağa yaslamadım sırtımı her sırta da bağlamadım güven bak insanlar ağlıyor ![]() ![]() ![]() şimdi biryerden aranıp alındım şimdi biryerden gençliğim yara aldı şimdi biryerden bi fiil üç sene derin hasara maruz kaldım gözlerimden fer kaçtı,, Zet Verse: topla yıldızları sonra ver o siyahî güzele kaç hece? 1 2 3 4 5 gece kaç kere sordum adını? Sorduklarımı duymadı düşman uyumadı(ayakta!)soğuk ve korkusuz gece içimi kemirenler beni düşürmez yarıda bırakır işte bu canımı acıtır, joker hangi kapağın altındadır? iliklerime kara sular indi, battı gemilerim üstünde bana küstüm de! Uyandır beni brother kaç defa kaçan kovaladın cam kırdın sapanla kaç defa yakalandın salonda ayağında kapanla al bu anahtarın, yut onu güneşi kapatma açık tut kapını kafan açılırken dal semalara ben sefa sürerken cefa benden hesap sorar hep kalp acısına aşk değil çakallık nedendir her zaman gel zaman git zaman en berbat halde geçmez zaman hayat su gibi geçer seni ezdiği zaman ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|