|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fenerbahçe, marşları, or fenerbahçe, sözleri |
![]() |
Fenerbahçe Marşları /Fenerbahçe Marşları Sözleri /Fenerbahçe Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fenerbahçe Marşları /Fenerbahçe Marşları Sözleri /Fenerbahçe Sözleri100 ![]() 4* Lay lay la lay la lay lay lay Lay lay la lay la lay la la lay Sen bir nefes aldığım her an Sen bir özlem bir içimde hep buram buram Kimse anlamaz bende aşkını Sen bir çocuk gülen yerinde durmayan Aşkınla coşkunla sen çok yaşa Yükseliyor bayrağın arşa Aşkınla coşkunla sen çok yaşa Yazdırdık ismini dağa taşa 2* Yüz yıl önce doğdu şanlı efsane Yüz yaşında mutlu ol Fenerbahçe 2* Lay lay la lay la lay lay lay Lay lay la lay la lay la la lay Kalbim senin,seninle çarpıyor Bir tek seninle gülüm,senle ağlıyor Sen gönlümün eşsiz aşkısın Her yerde her zaman yanıp parıldıyor Aşkınla coşkunla sen çok yaşa Yükseliyor bayrağın arşa Aşkınla coşkunla sen çok yaşa Yazdırdık ismini dağa taşa 2* Yüz yıl önce doğdu şanlı efsane Yüz yaşında mutlu ol Fenerbahçe 2* Lay lay la lay la lay lay lay Lay lay la lay la lay la la lay |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fenerbahçe Marşları /Fenerbahçe Marşları Sözleri /Fenerbahçe SözleriFenerbahçe - 1907 Marsi 1907 de dogtu askimiz sari lacivert renkleri oldu sarkimiz sporun her dalinda bizim sanimiz hic bitmedi bitmeyecek bizim askimiz (2x) sari lacivert rengimiz fenerbahcem herseyimiz hic bir seye degismeyiz cunku fenerbahceliyiz (2x) 1907 de dogtu askimiz sari lacivert renkleri oldu sarkimiz sporun her dalinda bizim sanimiz hic bitmedi bitmeyecek bizim askimiz (2x) sari lacivert rengimiz fenerbahcem herseyimiz hic bir seye degismeyiz cunku fenerbahceliyiz (2x) CUNKU FENERBAHCELIYIZ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fenerbahçe Marşları /Fenerbahçe Marşları Sözleri /Fenerbahçe SözleriFenerbahçe - Alemin Kralı milliyonlarin kalbindeki fenerbahce askidir bu seydalarin en güzeline yazilmis sarkidir bu her dalda sampiyonluk var fenerbahce formudur bu seydalarin en güzeline yazilmis sarkidir bu aylardir koyucaz kupalara ezicez gecicez bu isinla efsane olucaz avrupada duymayanlar duysun herkez bilsin lacivertine sarina bayiliyorum asiginim senin icin deliriyorum fenerim seni cok cok seviyorum alemlerin krali sensin kanaryam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fenerbahçe Marşları /Fenerbahçe Marşları Sözleri /Fenerbahçe SözleriFenerbahçe - Burası Kadıköy Burdan Çıkış Yok Vallahi bırakmayız yenmeden Madem geldin düşünmeden Hiç alınma hiç bozulma Neyine güvendin neyine bilmem Yemin ettim ben vazgeçmem Yakalarsam affetmem Gel gel gel kim olursan gel İster sarıl bana İster darıl bana BURASI KADIKÖY BURDAN ÇIKIŞ YOK!!! YOK YOK ÇIKIŞ YOK KUSURA BAKMA BİZDEN KAÇIŞ YOK YOK YOK YOK KAÇIŞ YOK (YOK YOK YOK YOK YOK YOK YOK |
![]() |
![]() |
|