![]() |
İtirafname Şarkı Sözü Zet - İtirafname |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtirafname Şarkı Sözü Zet - İtirafnameİtirafname Şarkı Sözü Zet - İtirafname Havam yok yine bu gece,ışıklar hiç açılmasın ![]() Yazılanlar yırtılsın,yırtılanlar saklansın ![]() Katlansın yürek,acıya hiç doymayan, Mideme belgisiz sıfatlar saklansın ![]() -Pardon,senin kadar mükemmel olamadım ![]() Sen güzel kanatlı kelebek,bense arıydım ![]() Yol göstericiydin ![]() ![]() Yüzün yere değdiğinde kovanımda ağladım ![]() Beni sevmesin kimse,sen beni sevmedikçe, Benim bile fikrim yok;Taa ki kendimce, Ellerim önümde,yürüdüm hep gönlümce ![]() Yolun sonuna geldiğimde düşündüm derince ![]() Bende istedim küçükken büyük büyük adam olmayı,(Olmadı) Kendi doğrularımla,kendime oyun kurmayı ![]() Ama öğrendiğim doğrular yanlışmış, Kafam daha yolun başında karışmış ![]() Boş kaldığın her dakika karıştır sayfaları, Aklını kalbine bağla verirken önemli kararı, Bazen gözlerini kapa,salla zarları ![]() Çoğu zaman sabret,konar başına darı ![]() Yoktur bazısının affı,surat düşer yere, Bunu düşünmeliydin önce 1000'lerce kere, 40 ayrı hamamda temizlensende nafile ![]() Büyük bir hataydı ! Tanışmamış olsaydık keşke ![]() Nakarat X2 Bu bir İtirafname,gönlü yekpare ![]() ![]() Elimde bir kürek,önümde ıslak kumdan kale ![]() Burası bir sahne,rolüm hayatımdan bir kare, Arkamı dönmemle bıçak değdi kemiğe ![]() ![]() Bak anne bak bak,oğlun yine neler yaptı bak ![]() Hiç konuşmuyorum diye üzerime atıldı hep toprak ![]() İstemedim kimseyi kırmak,sabrettim ![]() Özür dilerim o gece hakkı olmayanları katlettim ![]() Sana demedimki benim yaptıklarımı yap diye ![]() Tam aksine kendimi seçtim,takılması için benle ![]() Sen geldin önce,arkandanda o ![]() ![]() Önce güldük,eğlendik ![]() -Herşeyi çıtlattım ![]() Zaten pıtlanmış,donuk gönlü,gözü görmez bizi ![]() Yılın sonunda suçlandım,sessiz kaldım, Yılın başında kovuldum,kimse sevmez evsizi ![]() Güneş geliyor gözüme,boğazımsa kördüğüm ![]() Sesim biraz titrek ve uykusuz geçti her günüm ![]() Boyum boyuna ulaşmamış doğrudur, Beni kafaya almak senin en büyük kuruntundur ![]() ZET konuşmayı bıraktı,bu da son son itiraftı, Kırdığım iki kalp var,birinin hâli harap! Özür dilemek için gerekli kalem ve kağıt, Yine üşendim,dört bar sonra gelecek nakarat ![]() Burası bir sahne,rolüm hayatımdan bir kare, Arkamı dönmemle bıçak değdi kemiğe Nakarat X2 Bu bir İtirafname,gönlü yekpare ![]() ![]() Elimde bir kürek,önümde ıslak kumdan kale ![]() Burası bir sahne,rolüm hayatımdan bir kare, Arkamı dönmemle bıçak değdi kemiğe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|