|
|
Konu Araçları |
fırtına, kajmer, sözleri, sözlerisagopa, şarkı, şimşek |
Fırtına Ve Şimşek Şarkı Sözleri-Sagopa Kajmer - Fırtına Ve Şimşek Şarkı Sözleri |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırtına Ve Şimşek Şarkı Sözleri-Sagopa Kajmer - Fırtına Ve Şimşek Şarkı SözleriFırtına ve Şimşek Şarkı Sözleri-Sagopa Kajmer - Fırtına ve Şimşek Şarkı Sözleri Edeple gelen edebiyat rapi onure etti şükür O kokan ağızlardan çıkan rap sade küfür Ben Türkçe Rap'i öldürdüm sizler yaşatacaksınız Ben artık kendimi buldum sizler sapıtacaksınız Kendime kızmaktan sesim kısıldı Uyumaya gayret ederken kulaklarımda fısıltı Sabahlarım güneşe dönük gecelerimde ay Bir insanı yermek leblebi yemekten kolay Yüzüme gülme arkamdan konuşurken adam ol lan Senin dilinin deydiği masun sayısı kaçtır Abesle iştigalim pektir kötek sana haktır Köpeklerin bile vefası seninkisi yanında yeğdir Muşamba dudaklarınızı yırtmak geliyor içimden ve Aklım gidiyor başımdan Bu sabırsızlığımı sabırla tanıştırmalıyım Hasretleri gönlüme alıştırmalıyım Ben daha ne kadar hendekli yollar aşmalıyım [Nakarat] x 2 Atışları yap boş kovanları topla Var hedefine mermilerin hep ıska Hey dopic senin rapler sıska Batan geminin malları herkese beleş Eş eş rapi eşeleme eşek Kaf Kef fırtına rap şimşek Afra tafraya ne hacet bilsin Kasabım bıçak bileğli ve keskin |
|