Sagopa Kajmer - Filmin Son Karesi (Feat. Dr. Fuchs) Şarkı Sözleri |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sagopa Kajmer - Filmin Son Karesi (Feat. Dr. Fuchs) Şarkı SözleriSagopa Kajmer - Filmin Son Karesi (feat Dr Fuchs) Şarkı Sözleri Filmin Son Karesi Şarkı Sözleri Sagopa Verse Yaaaovv! Kimsesiz günün bi kim'i hep içimde serzenişte Gülümün dikeni dillerimde Acıyı servis ederek ah çekişte Kahpelerde bakire Zor gününde gülücük aspirindir aferindir Her sıhat ünserinse, İçine takılan kin son firarlı üç çekişten Tek yürekte sagopa yek kürekte sek kadehte beklemekte Eklemekte pesimisttin kara tohumu piramit gölgesi altına yuva kurmuş beklemekte Şuan şekerlemekte Zaman geceyse çift heceyse konuğun durma buyur et, et tebessüm Duygular sorgularda bittiyse Bayrağı ver son kader şeritlerin Bedenim filmin son karesi Fuchs Verse Rap yolunda bir aşığım sözlerim dilimde Hece hece ilerler Saniyeler düşlerimde Gülerek ilerledim bende gölgeleri bilerek Övünerekmi geçtik engelleri her zaman sevinerek Bire bir teke tek benim için hep yek Bu yolda çakılan kazıklar geçmişin anısına Parlayan gözler yeni ufuklar demek benim için Yalan gözler her zaman beyin yorucu parazitlerdir Kendini kollamak binevi düşmanı sollamaktır Kendini zorlamak düşmana hazır olmaktır her zaman için Bu dünya bu gözlere kara savaşlar para Açık hedef bensem o zaman sana karavana Yalvarmak şerefsizliğin bir kademe altındadır Parayla satılmak ümitsizliğin en üst satırındadır Hep katır gibi anırmak dünyaya haykırmaksa Ben susarak saygımı göstermeliyim mi acaba |
|