|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dessas, kajmer, sözü, sözüsagopa, şarkı |
![]() |
Dessas Şarkı Sözü-Sagopa Kajmer Dessas Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dessas Şarkı Sözü-Sagopa Kajmer Dessas Şarkı SözüDessas Şarkı Sözü-Sagopa Kajmer Dessas Şarkı Sözü Yunus'tur Benim Adım Sagopadır Mahlasım ![]() ![]() Dinle Eğer düşman yoksa bil ki savaş olmaz şehvet edilinen şu zevkler kolay solmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürültüyle besLenen kulakta sukut durmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekmek elden su göldense tasaya yer kaLmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat x2 Gerçek Bana bir adım daha yaklaş (yakLaş yakLaş yakLaş) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kilidi kırmadıkça sırrın kaPısı açıLamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilim tutulmadıkça mikrofonum sır tutmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalanın ömrü tez biter mumlar yatsı sonuna ışıyamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat x2 Gerçek Bana bir adım daha yaklaş (yakLaş yakLaş yakLaş) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adım Yunus Mahlasım Sago ikincisi kaf Kef üçüncüsü küheylan Evliya-ı raP Arkası yarIn Arkası Yarın |
![]() |
![]() |
|