Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dragonvarld, ejderhanın, kitap, oğlu, üçlemesi, özet

Ejderhanın Oğlu / Dragonvarld Üçlemesi -2. Kitap, Ejderhanın Oğlu Özet

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ejderhanın Oğlu / Dragonvarld Üçlemesi -2. Kitap, Ejderhanın Oğlu Özet

DRAGONVARLD ÜÇLEMESİ - 2 KİTAP

EJDERHANIN OĞLU

Orijinal Adı: Dragonvarld Series : The Dragon's Son

Yazar: Margaret Weis
Yayınevi: Ankira Yayıncılık
Çevirmen: Boğaç Erkan - Şeyda Aylin Gürses
Tür: Fantastik Kurgu
Basım Tarihi: Eylül 2006

Kitap Hakkında:
(Arka kapak) Ejderhaların Sahibesi'nde, politik hırsların ve açgözlülüğün, Ejderha Meclisi'nin insanları kendi başlarına bırakma kararını tahrip ettiği bir dünyayla tanıştırmıştı bizi Weis Bu kararın ihlâl edilmesi, ilk akla gelenlerden çok daha fazlasını tehdit ediyorHem insanlığın karşısındaki en büyük tehdit, hem de insanoğlunun yegâne kurtuluşu, şiddetten doğan ve farklı şartlarda yetiştirilen ikiz çocuklarOrmanda ve annesinin bir Amazon'u andıran aşığı Bellona tarafından yetiştirilen İnt ve kraliyet sarayında büyüyen MarcusBu ikisini korumak, şiddetli iç çekişmelerin Ejderha Meclisi'ni tümüyle tahrip etmek ve tüm fani insanlar üzerine ateşin baskıcı hükmünü düşürmek üzere olduğu bu günlerde, kendini bir insan olarak gösteren ejderha casusu Draconas'ın omuzlarında

"Weis'ın eserleri artık kesinlikle David Eddings ve Dave Duncan gibi duayenlerle eş seviyede ve yazar geleneksel fantastik öğeleri kullanarak mükemmel bir eser sunuyor bizlere
Chicago Sun-Times

Sıradışılığın dokunduğu, sıradışı bir hikaye
Publishers Weekly

Büyü ve kılıcın bir arada, son derece iyi kontrol edilmiş bir denge içersinde, oturaklı karakter ve şaşırtıcı gelişmelerle bezeli bir öykü
Kirkus Reviews

Yazar Hakkında:
Margaret Weis
Missoury'de doğdu ve büyüdü Missoury Üniversitesi'nde Yaratıcı Yazarlık Bölümünü bitirdi Bir yayınevinde 14 yıl süreyle editörlük yaptı Daha sonra fantazya ve rol yapma oyunları konusunda kurgu editörü oldu Bu yıllarda Tracy Hickman'la tanıştı Bu ikili tanıştıkları günden itibaren birçok fantastik kurgu kitabına birlikte imza attılar Bunların içerisinde en tanınmışları, Ejderha Mızrağı ve Ölüm Kapısı Serisi'dir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com